Bershka té uns pantalons de butxaques multipocket que estan sent un èxit a tot arreu pel bé que es veuen i pel bé que queden, fins al punt que és una peça d'allò més cobejada en aquests moments, i és que no podia ser per a menys.

Aquests pantalons estan en condicions de caure a les mans de qualsevol persona i encaixar sense cap dubte amb el seu estil. No només és versàtil, sinó que també és molt còmode, i això ja li ha guanyat un bon nom entre aquelles fanàtiques de la marca espanyola.

Té totes les de guanyar en el teu armari, a part que pel seu preu de 29,99 euros no podràs resistir-te en aconseguir aquests pantalons. Vols saber tots els seus detalls? Ets al lloc correcte.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Bershka

Pantalons de Bershka
Pantalons de Bershka

Tot el que has de saber dels pantalons de butxaques que Bershka té a la venda

A simple vista et podràs adonar que aquests pantalons tenen molt a oferir. El seu color gris li permet quedar bé amb qualsevol cosa amb què l'utilitzis i a l'ésser de tir mitjà podràs portar-lo amb tops o camises sense cap problema.

A part del seu estil càrrec, una cosa genial que té aquests pantalons és la gran quantitat de butxaques que té. Això fa possible que puguis portar les teves coses a sobre sense molèsties ni haver de portar una bossa ni res, això sempre que el que vagis a portar no sigui tan gran, com pot ser el mòbil, les claus, etc.

Esmentem que estava en color gris, però és que també podràs trobar-ho en uns altres dos colors: camel i caqui. Aquests colors són perfectes per a tots els gustos i podràs escollir el que més prefereixis, ja que de tots hi ha prou estoc.

És a la botiga online de Bershka des de la talla 32 fins a la 42, per la qual cosa podràs fer-te amb el teu sense cap problema i això pel preu de 29,99 euros, la qual cosa a nosaltres ens sembla una veritable ganga.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Bershka