Ikea té una peça única que destaca per la seva capacitat d'emmagatzematge, el seu disseny versàtil i el seu preu assequible. Ja sigui al menjador, el dormitori o qualsevol altre espai de la casa, aquest tamboret serà una addició pràctica i elegant a la teva llar.

Es tracta del tamboret amb emmagatzematge PERJOHAN d'Ikea, una peça única que combina estil i utilitat de manera excepcional. Aquest versàtil tamboret pot trobar el seu lloc en diferents espais de la casa, ja sigui al menjador, el dormitori o el vestíbul. La seva característica més notable és la seva capacitat d'emmagatzematge, que permet tenir a mà joguines, jocs de taula o altres objectes, mantenint l'espai ordenat i organitzat. A més, la seva pràctica nansa facilita el seu trasllat d'un lloc a l'altre amb total comoditat.

No trobaràs cap altre tamboret més versàtil

Fabricat en fusta robusta i resistent, el tamboret amb emmagatzematge PERJOHAN pot ser utilitzat de diverses formes. Ja sigui com a cadira a la taula de menjador, tauleta de nit o seient addicional, aquest moble s'adapta a les teves necessitats i ofereix un espai extra per guardar les teves pertinences.

El disseny del tamboret també ha estat acuradament pensat per brindar comoditat i facilitat d'ús. El tall en la part superior permet subjectar còmodament el tamboret per moure'l d'un lloc a un altre, sense esforç ni incomoditat.

Tamboret amb emmagatzematge PERJOHAN1
Tamboret amb emmagatzematge PERJOHAN / Ikea

Pots comprar-lo ara mateix a Ikea

El material utilitzat, pi sostenible, no només garanteix la durabilitat del tamboret, sinó que també aporta un caràcter únic a cada peça. Les variacions en el color i la veta de la fusta fan que cada tamboret sigui diferent i especial, afegint un toc d'autenticitat i calidesa a qualsevol espai.

A la venda a Ikea per menys de 35 euros

Encara que la fusta lluu bonica sense tractar, el natural, Ikea ofereix la possibilitat de personalitzar-la segons els teus gustos i preferències. Amb una o dues capes de pintura en el teu color favorit, pots donar-li un toc únic i personal al teu tamboret, adaptant-lo a l'estil de la teva llar.

Tamboret amb emmagatzematge PERJOHAN
Tamboret amb emmagatzematge PERJOHAN / Ikea

A més del seu disseny i funcionalitat, el tamboret amb emmagatzematge PERJOHAN ha estat sotmès a rigoroses proves de resistència, suportant fins a 110 kg de pes, el que garanteix la seva durabilitat i seguretat.

Amb unes mesures d'ample: 49 cm, fons: 28 cm i altura: 45 cm, aquest tamboret ofereix un seient còmode i espaiós, amb dimensions adequades per al seu ús en diferents situacions.

I tot això per un preu increïblement assequible de 34,99 euros, el que converteix al tamboret amb emmagatzematge PERJOHAN en una opció irresistible per a aquells que busquen qualitat, estil i funcionalitat sense comprometre el seu pressupost.

Els preus d'aquest article estan actualitzats a data 12 de febrer de 2024

Pots comprar-lo ara mateix a Ikea