La moda de primavera ha arribat a Bershka, botiga que té els millors conjunts de dues peces al si de la seva nova col·lecció. T'enamoraran perquè utilitzis els teus cropped top on i com vulguis. Ja que la marca té a la venda un set top i pantalons print flors que no voldràs deixar d'utilitzar.

Es tracta d'un top estil cotillaire amb escot cor i copes marcades al pit. El disseny no té mànigues, té un elàstic tipus niu d'abella a l'esquena per fer més còmode i que ajusti bé a la silueta. Per a la part de baix, uns pantalons llargs de tir alt amb camal recte, ampli i fluid.

Aquest estampat és potser el més afavoridor, femení i rejovenidor de tots. Com no passa de moda, pots continuar ampliant la col·lecció sense temor de lluir-la quan acabi la temporada. El floral print s'ha convertit en un bàsic i resulta un truc d'estil fàcil per revitalitzar un look.

Aquest conjunt de floral print súper acolorit, és molt a la moda, afavoridor fora de mida i té efecte rejovenidor que no voldràs deixar de lluir tot just el tinguis.

Top i pantalons de Bershka
Top i pantalons de Bershka

Per utilitzar-lo, prova amb unes sandàlies de taló ample, desgastades o amb tires o amb unes sabates planes de plataforma. Agrega una bossade mà en un dels tons en combinació amb l'estampat i estaràs tan a l'última com les it girls en el street style.

Si desitges adquirir aquesta peça espectacular el pots adquirir a través de la pàgina web o apropant-te a les botigues físiques de Bershka. Podràs comprar el top cotilla per un preu assequible de només 12.99 euros, mentre que els pantalons flare print pots tenir-ho per 15,99 euros. La disponibilitat de talles és de la XS a la XL.

L'opció perfecta que et farà lluir fabulosa a l'estiu

Aquesta opció estampada és del més original, ja que els dissenyadors afirmen que inundaran el teu armari de tendències que ja van regnar en els 2000, com aquestes dues peces ideals per a qualsevol moment de l'estiu.