Si ets amant de la naturalesa i t'encanta tenir visitants alats al teu jardí, Lidl té una sorpresa per a tu. Una opció perfecta per a aquells que desitgen afegir un toc d'encant al seu jardí mentre brinden refugi a les aus locals.

Es tracta del gabial de la marca Zoofari, un bonic niu decoratiu que de ben segur captarà l'atenció dels teus amics emplomallats. Amb el seu disseny atractiu, la seva funcionalitat i el seu preu assequible, aquesta caseta per a ocells és una veritable joia que farà les delícies de qualsevol amant de la naturalesa.

Ofereix un refugi als teus amics alats al teu jardí o terrassa

Aquest gabial a la venda a Lidl presenta un disseny encantador i funcional que farà les delícies de qualsevol ocell domèstic. Fabricada amb cable d'acer amb revestiment de protecció, aquesta caseta per a ocells es pot penjar fàcilment a qualsevol racó del jardí o terrassa.

El niu decoratiu de Lidl ve en diversos models, cada un amb el seu propi encant. Des del model "Home sweet home" amb unes dimensions de 18 x 18 x 27,5 cm, fins a l'adorable "Caravana" que mesura 28 x 16,2 x 19 cm. També està disponible en els models "Vermel" i "Verd", cada un amb el seu propi estil únic.

Gabial de la marca Zoofari
Gabial de la marca Zoofari / Lidl

Pots comprar-lo ara mateix a Lidl

Una característica convenient d'aquest gabial és la seva tapa de neteja amb tancament, que facilita la tasca de mantenir el niu net i ordenat. A més, totes les variants tenen una obertura d'aproximadament de 3-4,5 cm de diàmetre, el que les fa adequades per a una varietat d'espècies d'aus petites.

Costen menys de 10 euros a Lidl

Amb un pes que oscil·la entre 940 g i 1,23 kg, aquests gabials són prou lleugers com per penjar-les fàcilment, però prou resistents com per suportar les inclemències del temps. A més, el seu disseny atractiu les converteix en una addició encantadora a qualsevol espai a l'aire lliure.

I el millor de tot és el seu preu assequible de 9,99 euros. Aquest gabial estarà disponible al web de Lidl, a partir del 6 de maig també podràs trobar-la a les botigues físiques de la cadena. Així que no esperis més per donar-li la benvinguda als teus amics emplomallats amb aquesta caseta per a ocells tan bonica i funcional.

Pots comprar-lo ara mateix a Lidl