Avui dia la majoria de nosaltres té telèfon mòbil. I quan es dona el número|nombre a algú, a alguna institució o per donar-se d'alta en algun servei, sol oferir el del mòbil. De fet, les gestions telemàtiques que es realitzen avui dia se solen realitzar amb el mòbil. I si no en tenim un pot arribar a ser fins i tot un problema.

No obstant això, fins i tot no fa molts anys, el número de telèfon que donàvem era el del fix. I si vas viure abans dels 2000, el més segur és que encara recordis de memòria el telèfon fix d'alguns familiars o amics. I és que abans no n'hi havia cap altra que memoritzar-los o que apuntar-los en aquella típica llibreta de telèfons. No era com avui dia, que ja no memoritzem els números. El telèfon mòbil ho fa per nosaltres.

Carrefour té a la venda un telèfon de sobretaula vintage

No obstant això, encara hi ha els qui utilitzen el telèfon fix per comunicar-se. I malgrat que existeixen dispositius per al telèfon de casa molt modernitzats i sense fil, encara hi ha qui li agrada utilitzar els dispositius d'antany. Els estils retro estan de moda. I hi ha qui prefereix tenir telèfons clàssics. I és que aquests, a més de no fallar, solen ser del més decoratius.

Una cosa de la qual ha pres nota Carrefour. A la cadena de supermercats francesa saben que els dissenys vintage són tendència. En aquest sentit, en les últimes setmanes t'hem parlat en aquest mitjà d'alguns dels productes amb dissenys antics que té la venda com el microones, la torradora o la cafetera. I a aquesta col·lecció de productes ara ha afegit un telèfon com els que hi havia a les cases als anys 60.

Telèfon fix retro1
Telèfon fix retro /Carrefour

Imita els telèfons de ruleta però funciona amb botons

Es tracta d'un telèfon fix de sobretaula que imita els de ruleta. Encara que en aquest cas i per facilitar la tasca de marcatge, funciona amb botons. I és que ja saps que amb aquells telèfons calia començar des de l'inici si ens equivocàvem en algun número.

Aquest telèfon del catàleg de Carrefour lluu en un elegant color negre. Té unes mesures de 21,5 cm d'alt, 16 cm d'ample i 14,5 cm de fons. I es completa amb un cable en espiral. A més, el timbre que escoltaràs quan et truquin és com els d'antany.

Telèfon fix retro
Telèfon fix retro /Carrefour

Un producte que, a més, trobaràs rebaixat si el compres al web de Carrefour. Perquè el seu preu habitual és de 104,90 euros. Tanmateix, aquests dies ho trobaràs a la venda per 86,05 €. En tot cas has de tenir en compte que aquest és un producte que només es ven a través del web de la multinacional francesa, amb la qual cosa no ho trobaràs a les botigues físiques.