Les cafeteres exprés inunden les cuines de tot el país, es necessita una bona eina per crear la beguda de perfecta. No tots els cafès són iguals, procedeixen de cafeteres diferents, acostumats a la clàssica italiana la express era un petit luxe que ara ens permetem cada dia. Busquem aquesta crema, aquesta potència que permet que la nostra beguda quedi perfecta en tots els sentits.

Cada cafetera exprés s'adapta a les necessitats de l'usuari, ha de ser la que creu aquest cafè escumós, amb llet o no, que tant desitgem. Ocupant més o menys espai, creant la beguda amb un sol clic gràcies a les càpsules o gaudint de la frescor d'un cafè acabat de moldre. Disseny senzill, preus ajustats, tot és possible amb una cafetera exprés amb una bona relació qualitat-preu 2021.

Cecotec Cafelizzia 790 Steel Pro

1 Cecotec Cafetera para Espressos

Aquesta cafetera Cecotec és una de les més desitjades d'Amazon, amb un disseny retro i el fet d'ocupar un espai reduït, és la millor opció per a cuines petites. La seva capacitat per assolir els 20 bars, la converteix en una cafetera professional. Un cafè escumós, en una eina fàcil de netejar, tot és possible gràcies a la cafetera Cecotec amb una bona relació qualitat-preu.

Comprar

Cecotec cafè Cumbia Power Espresso 20 Barista

2 Cecotec Cafetera Cumbia Power Espresso

Més de 10.000 comentaris són la prova que estem davant d'una cafetera Cecotec que ocupa el ‘top ten’ de les més venudes a Amazon. Aquesta cafetera permet moldre directament els grans de cafè frescos, amb més antioxidants, més aroma de cafè i una intensitat fora del comú, la inversió en aquesta supercafetera ens canviarà la forma de gaudir de el cafè cada matí.

Comprar

Orbegozo EX 6000 - Cafetera per espresso i cappucino

3 Orbegozo EX 6000   Cafetera para espresso

Orbegozo és una de les cafeteres amb millor relació qualitat-preu de mercat, una bona opció low cost per als amants de la bona cafè. Té 20 bars de pressió pel que ens assegura una escuma de el cafè i una elaboració digna de bar o cafeteria professional. Un còmode panell tàctil i un vaporitzador per escumar la llet o escalfar aigua ens asseguren el cafè ideal.

Comprar

CREATE IKOHS Màquina de Cafè Espresso Italià

4 CREATE IKOHS Máquina de Café Espresso

IKOHS és la marca que està darrere del millor cafè multicapsues, aquesta cafetera s'adapta a totes les càpsules del mercat. Podrem gaudir de les marques més prestigioses, donar-nos un capritx sense preocupar-nos de la botiga o de tipus de cafè, tot és possible amb una bona eina d'aquest tipus. Amb 19 bars de pressió i una potència de 1450W és capaç de crear una beguda que impressionarà a més d'un.

Comprar

Nescafé Dolce Gusto Geni Plus Line DeLonghi

5 Nescafé Dolce Gusto

Dolce Gusto de DeLonghi és tota una eminència en l'univers de les cafeteres de càpsules, Nescafé està darrere d'aquesta obra d'art compacta. Estem davant la cafetera ideal per guardar a la prestatgeria del despatx o posar en un racó de la cuina o fins i tot de la sala per fer-se un cafè sempre que ens vingui de gust. 15 bars de pressió i un panell d'ús senzill són les cartes de presentació d'aquesta cafetera amb una bona relació qualitat-preu.

Comprar

Princess 249.407 Màquina de cafè Espresso

6 Princess 249407 Máquina de café Espresso

Aquesta marca de cafetera exprés a la venda a Amazon és un dels bàsics de qualsevol amant de el cafè més autèntic. Com si tinguéssim un mini bar a casa aquesta cafetera ho té tot per crear un cafè de luxe amb un sol botó. Un dosificar, un escalfador de tassa i una escumadora van de la mà en aquesta cafetera d'alta gamma a bon preu. Tot el cafè que puguis somiar, ho pots crear amb aquesta eina bàsica.

Comprar

Ufesa CE7238 Cream Cafetera Expresso i Capuccino

7 Ufesa CE7238 Cream Cafetera Expresso

Ufesa està darrere d'una cafetera que destaca a primera vista. Estem davant d'una cafetera exprés de disseny senzill, amb un mànec de fusta que s'adapta a les cuines més clàssiques o retro. 20 bars, dues maneres d'elaboració d'un cafè amb ànima i una gran versatilitat són les cartes de presentació d'aquesta eina. Podem fer dos cafès alhora com un autèntic professional directament a casa nostra.

Comprar

Philips EP4346 / 70 Sèrie 4300 Cafetera Superautomàtica

8 Philips  Cafetera

Aquesta cafetera superautomárica de Philips és una de les més venudes d'Amazon i no és d'estranyar donades les seves increïbles prestacions. El plaer de degustar un cafè de grans acabat de mòlts, amb una escuma de llet, un cafè tallat de luxe, caputxí o amb llet a qualsevol hora i moment, mereix aquesta inversió. Estalviarem i gaudirem de fins a 8 varietats de cafè diferents.

Comprar

Nescafé Dolce Gusto Geni S KP2401 Krups

9 Nescafé Dolce Gusto Genio

Krups se suma a Nescafé Dolce Gusto, preparada per crear impressionants cafès gairebé que a mida. En còmodes càpsules aconseguirem crear tot el que necessitem i una mica més. Una bona opció per donar-li al nostre esmorzar o moment de desconnexió, el toc o punt que necessita, fins a 30 opcions tenim per no avorrir-nos ni un segon amb la nostra cafetera.

Comprar

Solac CE4496 Stillo 20 Bar cafè Espresso

10 Solac CE4496 Stillo 20 Bar Cafetera Espresso

El disseny d'aquesta cafetera express Solac sembla tret d'una cuina de el futur, en vermell i negre és ideal per donar-li aquest toc de color i d'intensitat als matins aromatitzades amb un bon cafè. Solac és una de les marques low cost que ens permet gaudir de les últimes prestacions a bon preu, amb 20 bars, d'acer inoxidable i vaporitzador, no ens faltarà res de res en la nostra cuina amb ella.

Comprar