La butaca disponible a Ikea és un disseny de mobiliari que s'enfoca en la comoditat i estil en qualsevol espai de la casa. Fabricada per IKEA, aquesta butaca Holmsta és una opció atemporal, amb acabats naturals i que s'adapta a infinitat de decoracions gràcies al seu estil.

Amb un disseny ergonòmic i contemporani, aquesta butaca d'Ikea ofereix un seient còmode i espaiós perquè gaudeixis del teu temps lliure a casa, ja sigui al jardí o a la sala, sempre lluirà increïble. La seva estructura robusta i ben construïda garanteix estabilitat i durabilitat, mentre que el seu embuatat suau proporciona un suport adequat per al cos.

Una estructura que es compon principalment de fusta i bambú, amb acabats naturals i productes que protegeixen el material adequadament per donar-li un ús constant. Tant el suport de l'esquena com el suport del seient venen acompanyats de tires fines en ratà que s'han trenat amb un tramat ajustat per aportar fermesa i zones de suport estables.

Butaca HOLMSTA 1
Butaca HOLMSTA / Ikea

Estructura de bambú i fusta per a una butaca única d'Ikea

Aquesta butaca ve acompanyada de dues peces embuatades, una per al seient i un altra per a l'esquena, amb forma quadrada i costures marcades que creen el millor dels efectes, a més de comptar amb tapisseria agradable al tacte i que aposta per la frescor.

El respatller alt proporciona un lloc acollidor per reclinar-se i relaxar-se, ja sigui llegint un llibre, veient la televisió o simplement gaudint d'un moment de tranquil·litat.

Butaca HOLMSTA
Butaca HOLMSTA / Ikea

S'adapta tant a diferents espais com a diferents usuaris, i perquè tinguis una idea de les seves dimensions, et podem avançar que és una butaca que té unes mesures de 77 cm d'ample x 16 cm d'alt x 78 cm de llarg, oferint-te una superfície de suport bastant encantadora.

El pes que té aquesta butaca és d'11,38 kg el que li aporta estabilitat en diferents superfícies. El seu preu ja està disponible i t'avancem que pots aconseguir-la per 239 euros. En comprar aquest producte aconsegueixes tant l'estructura com els coixins, així que podràs emportar-te el paquet complet des del primer moment.

Els preus d'aquest article estan actualitzats a data 10 de juny de 2024

Pots comprar-la ara mateix a Ikea