Si prefereixes els aspiradors a les sempre practiques escombres i a més els aspiradors de mà creus que són les més còmodes Amazon et porta una de potent per poquíssims diners només 79.90 euros.

Amb llum integrada
Amb llum integrada.

Gran autonomia

L'aspirador sense cables Cecotec que ens porta Amazon té una gran potència de succió i el seu disseny és de 360º per eliminar la brutícia de qualsevol lloc de la casa. Té una autonomia de fins a 45 minuts en funcionament gràcies al seu bateria d'Ió-Liti de 2000 mAh i té una càrrega de 4-5 hores. Podràs observar el seu nivell de bateria gràcies a la seva pantalla digital en la qual apareixen també possibles alertes i et dona la possibilitat de canviar el mode de succió per anar adequant-lo segons les teves necessitats.

Puedes comprarlo ahora mismo en Amazon

La millor del mercat
La millor del mercat.

Parallet Cyclone System

L'aspirador de mà Cecotec que ens porta Amazon té dos modes de funcionament, Eco i Turbo perquè adaptis tu la potència. El pes de l'aspirador recau en el puny perquè puguis aixecar-lo còmodament i et sigui més còmode d'utilitzar, ja que també pot aspirar fins a catifes. Amb una eficiència màxima que li durarà tota la vida útil a l'aspirador gràcies a la tecnologia Parallet Cyclone System que incorpora els últims avenços per separar les partícules amb força centrífuga. Té una capacitat de dipòsit per permetre que puguis aspirar tota la teva casa. Compta a més amb un joc d'accessoris un 2-1, un accessori per a cantonades i un suport per a paret.

Puedes comprarlo ahora mismo en Amazon