H&M sempre fa blanc quan es tracta de dissenyar peces que es vegin bé i que tinguin molt bon estil, la qual cosa ha fet aquesta vegada amb aquesta brusa amb detalls creuats, brusa que es veu fantàstica per l'estil que té.

Aquest estil és una total dicotomia entre el blanc i el negre, dos colors que fan forta presència en aquesta brusa, la qual és bastant còmoda i permet que es pugui portar a tota mena de situacions, sobretot quan de de vestir elegant es tracta.

Aquesta brusa combina tot el bo que ha après la marca sueca durant els últims anys i només té un preu de 29,99 euros, un preu bastant baix per al genial que és aquesta brusa.

Brusa de H&M
Brusa de H&M

Adoraràs aquesta brusa de ratlles amb detalls creuats

El disseny que la marca sueca li ha donat a aquesta brusa és per lloar. És una brusa elaborada en un teixit fluid de viscosa i explica amb un disseny creuat que amb el seu disseny de ratlles fan que aquesta brusa sigui una meravella.

El seu disseny de ratlles intercala el negre i el blanc para d'aquesta forma crear un aspecte visual molt atractiu i que podrem portar a gairebé tota mena de situació, a més que pel seu disseny permet que es pugui portar amb una gran varietat de sandàlies i sabates de taló.

És de tall folgat i té espatlles caigudes, la qual cosa va a la perfecció amb les seves mànigues extrallargues, les quals van a la perfecció amb l'estil d'aquesta brusa. Aquesta peça la podràs aconseguir des de la talla XS fins a la XL, sent d'aquesta forma una peça més que ideal per a tota mena de dones.

La podràs aconseguir directament a través de la botiga online de H&M, lloc on hi ha a totes les talles que t'hem esmentat i per allà és més fàcil fer la compra, ja que tan sols n'hi haurà prou amb un parell de clics per aconseguir aquesta brusa des de qualsevol lloc.