El Corte Inglés té les botes amb les que ressaltaràs de la resta i que no voldràs treure't durant tota la tardor. Amb un disseny de canya alta, combinant diversos materials i en color negre per combinar amb infinitat d'outfits, aquestes botes són per a les més atrevides.

Un calçat únic d'El Corte Inglés

Aquestes botes d'El Corte Inglés tenen tot per fer-te brillar i barregen material plàstic amb teixit per oferir calor i un estil únic. Són unes botes per a dona tipus mitjó que s'estenen gairebé fins als genolls, amb detall acanalat i línies primes que li aporten elasticitat al teixit. La canya s'ajusta a la forma de la cama amb precisió, brindant-te un estil únic i aportant calidesa a les cames durant els dies més freds de l'any. Tenen un excel·lent gruix i que s'estén fins als turmells per protegir el peu al màxim.

Botes d'El Corte Inglés
Botes d'El Corte Inglés

Pots comprar-les ara mateix en El Corte Inglés

Aquesta peça s'uneix amb l'estructura en PVC a través de costures marcades i ferms que permeten mantenir la forma en tot moment. La zona de l'empenya i el peu en general està fabricada amb aquest material de PVC que segueix la forma del peu, amb punta arrodonida i lleugerament aixecada per a més comoditat. Té un disseny de sola gruixuda i amb textura, per oferir-te les millors trepitjades i a més adaptar-se a les últimes tendències en aquest tipus de soles. Amb un taló de 4,5 cm és un disseny que a més li agrega altura a les teves mesures i amb una canya alta de 43 cm.

Les costures a la sola acaben d'aportar fermesa i a l'interior compta amb una plantilla extraïble que t'aporta una millor trepitjada, amb efecte esmorteït i comoditat per portar les teves botes durant tot el dia sense que aquestes resultin molestes.

Pots combinar-les una vegada i una altra gràcies al seu color negre i els seus acabats neutres, que van amb tots els estils i colors possibles. El preu que tenen aquestes botes ara mateix en El Corte Inglés és de 79,90 euros.

Pots comprar-les ara mateix en El Corte Inglés