Cada vegada falta menys perquè s'apropin les dates més festives de l'any, i, per descomptat que mai no és massa primerenc per blindar l'armari amb peces i accessoris que et permetin triomfar en aquests moments. I quina millor manera de fer-ho que amb la nova bossa de festa que ofereix El Corte Inglés.

Per a ningú no és un secret que les bosses són aquest element fonamental que totes necessiten per elevar qualsevol look, sobretot si és un de festa. Usualment, per a aquestes ocasions es busca aquest accessori amb molta brillantor, glamur i originalitat; tot el que ens ha presentat El Corte Inglés amb la seva nova bossa.

Parlem particularment d'una bossa de festa en tweed amb brillantor en tons nude de la marca Guess. Aquest element compta amb una nansa de cadena amb detall de perles i un logo G en metàl·lic al frontal. Finalment, el seu tancament és mitjançant botons. És simplement un malbaratament d'elegància per on ho vegis.

Les seves mesures són: 14 cm d'alt, 19 cm de llarg i 6 cm d'ample. Encara que no es tracta d'una gran mida, compta amb prou espai per portar el més necessari a les teves celebracions, com el mòbil, labial i claus.

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés

Bossa de festa en color nude amb cadena de Guess1
Bossa de festa en color nude amb cadena de Guess / El Corte Inglés

Què és una bossa de tweed?

D'altra banda, l'exterior d'aquesta bossa va ser confeccionat amb un 100% de polièster. Aquest material ofereix qualitat, lleugeresa i sobretot resistència. El tindràs en bones condicions per moltes temporades.

Per afegir-lo a la teva col·lecció de bosses de festa corre i entra ràpidament a la pàgina web d'El Corte Inglés o cap visita de les seves botigues físiques, on la trobaràs per un preu de 115 euros. És una oportunitat que no pots deixar passar.

Bossa de festa en color nude amb cadena de Guess
Bossa de festa en color nude amb cadena de Guess / El Corte Inglés

Probablement ja has escoltat la paraula "tweed" moltes vegades en peces o accessoris de moda, però avui t'explicarem específicament de què es tracta. Quan parlem d'una bossa tweed ens referim que aquest element va ser fet en un teixit de llana aspra, càlid i resistent, originari d'Escòcia. La textura és calada i elàstica, semblant a la del xeviot, però més atapeïda. Es fabrica en llis o teixit de sarga i sovint mostra el patró en forma d'espina de peix, o herringbone.

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés