La moda és una de les especialitats d'El Corte Inglés. A la cadena de grans magatzems es poden trobar tota mena de productes, des d'electrodomèstics fins a viatges programats, passant per llibres o joguines, entre d'altres. Però si hi ha una cosa que predomina al catàleg d'El Corte Inglés són els articles relacionats amb la moda i les tendències.

A més, a El Corte Inglés no només trobem una marca. I és que al seu catàleg es poden trobar opcions de nombroses firmes de moda. N'hi ha des de low-cost fins a dissenyadors d'alta costura. I entre les seves opcions hem trobat una bossa que creiem que t'encantarà.

Aquesta és una de les bosses que més ens ha agradat d'El Corte Inglés

Es tracta de la bossa bandolera de Kurt Geiger que es caracteritza pel seu teixit de tweed que li aporta la màxima elegància. És una de les bosses més exclusives que trobaràs a El Corte Inglés, però sense tenir un preu prohibitiu.

Bossa bandolera de Kurt Geiger
Bossa bandolera de Kurt Geiger / El Corte Inglés

Pots comprar-la ara mateix a El Corte Inglés

Aquesta peça es diu bossa Shoreditch Cross Body. Està fabricada amb tela a l'exterior i niló a l'interior. I això resulta en un teixit de tweed molt resistent a l'ús i al pas del temps, atractiu i agradable al tacte.

Aquesta bossa de Kurt Geiger llueix un estampat multicolor que combina tons negres, vermells i blancs metal·litzats. I tot això es completa amb una vora negra de tela. A més a més, compta amb un fermall  situat a la solapa frontal en forma de cap d'àguila platejada envellida amb vidres platejats opacs i ulls de vidre negre.

Disseny elegant i molt resistent

Així mateix, aquesta bossa a la venda a El Corte Inglés compta amb una nansa de cadena molt resistent que et permetrà portar-lo penjat de l'espatlla, alhora que t'aportarà molta elegància. Una cadena que podràs doblegar per portar-lo penjat del braç. I es tanca amb un sistema d'imant.

Bossa bandolera de Kurt Geiger 1
Bossa bandolera de Kurt Geiger / El Corte Inglés

D'altra banda, aquesta bossa Shoreditch Cross Body de Kurt Geiger mesura 17 cm d'alt, 26 cm de llarg i 11 cm d'ample. I al seu interior compta amb dos compartiments perquè puguis organitzar els teus objectes personals. Et cabrà tot el necessari per al teu dia a dia.

Una peça que trobaràs a El Corte Inglés a la venda per 355 euros, tant en la seva pàgina web com en els centres físics. No és el preu més econòmic que en trobaràs a El Corte Inglés, però sí un dels més ajustats en peces de la seva categoria. Sobretot pel partit que li trauràs amb el pas del temps.

Pots comprar-la ara mateix a El Corte Inglés