Fa diversos mesos enrere la bossa embuatada amb cadena s'ha convertit en el nou must have favorit de totes. A començaments del 2020 aquest accessori era un dels més buscats per les amants de la moda. Però ara porta un nou company: la nansa de cadena. Una cosa per la qual totes estan desitjant aconseguir-ne un i lluir-lo. Per sort per a totes, El Corte Inglés en té un i a un preu de regal.

Aquesta tendència va conquerir moltes des de la icònica bossa de Chanel, i com a El Corte Inglés conèixen l'impacte que va causar, no van voler deixar-ho passar  i van incloure un model molt semblant a les seves botigues.

La bossa és de la marca Sfera i el seu disseny ve amb solapa embuatada i una nansa llarga de cadena. És ideal per al teu dia a dia, però també complementarà i elevarà els teus looks més sofisticats sense gaire esforç.

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés

Bossa embuatada de Sfera
Bossa embuatada de Sfera / El Corte Inglés

Bossa embuatada en la temporada tardor-hivern

El model ve en color negre, detall que li suma elegància i que et permet combinar-lo amb gairebé tot el teu armari. D'altra banda, la composició d'aquesta bossa és 100% de material sintètic, la qual cosa es tradueix en un element més resistent i més durador.

Es pot destacar que, a més, aquest producte conté polièster reciclat fabricat a partir d'ampolles de plàstic reciclades. El procés de producció d'aquest polièster reciclat és de baix impacte mediambiental ja que gasta menys recursos que altres fibres, genera menys CO2 i evita que les ampolles de plàstic acabin als abocadors.

Bossa embuatada de Sfera1
Bossa embuatat de Sfera / El Corte Inglés

Sostenible, estilosa i versàtil, així és aquesta bossa embuatada que pot ser teva per tan sols 11,99 euros. Està disponible en la pàgina web d'El Corte Inglés i als seus establiments físics.

Si bé és veritat que les apassionades de la moda s'han decantat per apostar per les bosses embuatades al llarg dels anys (els dissenys estil Chanel sempre han estat allà), la febre per elles no ha fet més que créixer en els últims temps. Tant que s'han convertit en un dels accessoris més clau de cada temporada de tardor i hivern. Models i colors? N'hi ha molts, però el cert és que el de segell Sfera compleix tots els requisits perquè sempre obtinguis un look de 10.

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés