A simple vista sembla un model de bossa de marca de luxe però en adonar-nos que era d'H&M ens ha enamorat. És una d'aquestes bosses que fàcilment veuries a qualsevol revista de celebritats, amb disseny d'estructura, costures marcades i disseny de doble nansa per portar amb el teu millor estil.

Ens hem enamorat d'aquesta bossa d'H&M i no tenim dubtes, a més d'una també li passarà. És un model compacte, delicat i perfecte per portar amb els nostres outfits més elegants. De forma quadrada i que manté l'estructura firmi en tot moment perquè puguis emmagatzemar tot a l'interior sense que es deformi.

És una bossa que compta amb un efecte esmorteït i patró de rombes marcats per costures que li aporten un toc més que especial i d'autèntica bossa de marca luxosa. L'efecte esmorteït es manté tant en la cara davantera com en la posterior, mentre que en els laterals l'acabat és llis.

El seu disseny de doble nansa és una de les coses més encantadores que té. Unes d'arrodonides i amb estructura ferma perquè el portis com a bossa de mà i combinis amb els teus estils més elegants i delicats. De bon gruix i amb acabat llis per evitar marques molestes a les teves mans.

Bossa acolchado1
Bossa embuatat / H&M

És una bossa d'H&M que és pur glamur

D'altra banda, el disseny compta amb dues argolles en els laterals, amb acabat metàl·lic i en color platejat per a bon contrast que a més serveixen per posar i treure la nansa llarga creuada. Aquesta nansa és removible i et permet portar aquesta bossa creuada amb el millor dels estils, a més de ser ajustable amb sivella perquè portis el millor dels estils.

A l'interior compta amb folre a to, suau i còmode perquè portis els teus objectes més delicats sense preocupar-te per danys. Un folre que a més contribueix amb l'estructura i la fa encara més delicat i complet.

Bossa embuatada
Bossa embuatada / H&M

També a l'interior hem topat amb una butxaca de cremallera on pots portar els objectes més petits i tenir-los sempre a mà. Quant a les seves dimensions, t'avancem que és compacte però podràs portar els objectes bàsics de sempre, claus, cosmètics, mòbil i d'altres.

Les mesures són de 8,5 cm x 16 cm x 18 cm, mentre que els seus materials també denoten qualitat i estil, amb efecte de bossa de pell, però confeccionat en una tela de polièster a l'exterior i al folre. L'efecte llis ve reforçat pel revestiment de poliuretà al 100% que acaba de donar-li aquest toc especial.

El primer que ha saltat a la vista per a nosaltres és el model a Pink, però hem anat més enllà i hem topat també amb una versió en blanc. Així que sigui el teu estil més atrevit o el més discret, trobes opció per a ambdós casos. Les mesures sí que es mantenen igual per a ambdós colors. El preu pel qual pots aconseguir aquesta bossa d'H&M és de 19,99 euros.