Bonpreu i Esclat ofereixen en les seves botigues un lot estalvi amb què podreu sopar a casa per menys de deu euros. Descobreix-lo!

Arriba el lot estalvi de Bonpreu i Esclat per només 7,95 euros

La companyia catalana de supermercats, que ofereix els millors productes al millor preu, presenta per temps limitat una oferta que no podreu rebutjar: un lot d'articles perfectes per dinar o sopar gairebé a meitat de preu! Però, a què consisteix aquesta promoció?

Si esteu preparant un sopar a casa, amb tota la comoditat i us ve de gust cuinar poc i gaudir molt, Bonpreu i Esclat us ho posen molt fàcil. Arriba el lot estalvi quinzenal, que podreu adquirir en les seves botigues i a BonpreuEsclat online, del dia 7 al 20 de setembre d'aquest any 2021.

Pizzes, beguda i postres per a dos al millor preu

Un pack molt versàtil i perfecte per a qualsevol ocasió. Inclou productes per un valor d'11,63 euros, però ja està disponible per només 7,95 euros, estalviant-vos 3,68 euros. Inclou beguda, dues pizzes i postres que podreu triar d'un ampli ventall de possibilitats. 

En primer lloc i com a plat principal, el lot inclou dues capses de pizza congelada Ristorante, fetes per la reconeguda marca Dr. Oetker.

Podeu triar entre diversos gustos: des de les clàssiques de mozzarella i tomàquet, de pernil dolç o quatre formatges; fins a les més atrevides com la pizza amb pinya, la barbacoa o la speciale; i passant per les que tampoc mai fallen, però busquen paladars més exquisits com ara la pizza d'espinacs, bolonyesa, de tonyina o de bolets.

D'11,63 euros a només 7,95: ja disponible en botigues i BonpreuEsclat online

Per beure, podreu triar entre les ampolles d'1,25 litres de Coca-Cola normal, Zero o Zero sense cafeïna.

I per acabar amb un bon gust de boca, el lot estalvi també inclou una capsa de gelat Magnum que podreu triar entre el clàssic cobert de xocolata amb llet, l'anomenat frac -amb xocolata negra-, o amb xocolata blanca.

Aquests tres gustos venen en envasos de tres unitats, però si preferiu l'ametllat, tindreu la sort d'emportar-vos una promoció dins l'oferta: tres gelats més un de regal

Lot Estalvi BonpreuImatge promocional del lot / Bonpreu

A partir del passat 7 de setembre i fins al pròxim dia 20 de setembre, podreu aprofitar aquesta oferta en totes les botigues Bonpreu i Esclat, així com al seu web, on hi ha el supermercat BonpreuEsclat online. Altres ofertes que podreu trobar són la Campanya Ganivets, que funciona amb punts, i les millors combinacions de formatges i vins.