Les baixes temperatures de l'hivern es comencen a sentir, i com a mostra d'això moltes botigues de roba comencen a incloure peces a les seves col·leccions que protegeixen contra el fred sense necessitat de renunciar a l'estil. Tanmateix, entre tantes propostes n'hi ha una que s'ha guanyat la posició número ú en aquest sentit. Es tracta d'una samarreta de Decathlon.

La botiga especialitzada en roba esportiva ha posat a la venda una samarreta interior tèrmica de la marca Wedze, que originalment va ser dissenyada per a les teves jornades d'esquí amb poca intensitat, on sues poc, amb temps fred, però que també és perfecta per lluir aquest hivern en els teus looks més casuals, o per anar a córrer.

És una peça interior càlida i còmoda gràcies al component raspallat, costures planes i punt extensible. Quant al seu disseny, té un tall regular i un tall clàssic recte que s'adapta a totes les constitucions físiques.

El model està disponible en dos colors: blanc i negre. Ambdues són totalitats neutres, perfectes per utilitzar aquesta temporada i combinar-les amb tot el que se t'ocorri sense desentonar en l'intent.

Samarreta tèrmica
Samarreta tèrmica

La millor part d'aquesta samarreta és que no importa si ets massa prima o amb moltes corbes, doncs els seus dissenyadors l'han creat en un ampli ventall de mesures que va des de la XS fins a la 2XL.

Encara que et costi creure-ho, aquesta meravellosa peça Decathlon, que ha estat qualificada amb 4.7 estrelles de 5, està a la venda per tan sols 5,99 euros. Seria pràcticament un crim deixar-la escapar.

Una samarreta reparable

Són moltes els avantatges que t'ofereix Decathlon amb aquesta particular peça, però el més sorprenent de tot és que la botiga s'ha compromès a reparar-la de forma gratuïta, ja siguin esquinços, costures, cremalleres... Això sí, tot això durant el temps de garantia. Així que per aquest costat pots estar tranquil·la.

Tanmateix, en cas de no poder reparar la samarreta (defecte de producció), pots canviar-la o demanar un reembors sense cap problema.

Encara que dubtem que pateixis d'alguns d'aquests inconvenients, doncs molts dels comentaris dels qui l'han adquirit, asseguren que es tracta d'una peça que compleix amb totes les seves expectatives.