No és un electrodomèstic que històricament hagi estat molt popular a Espanya. Però segur que estàs fart/a de veure-ho en les cuines de les pel·lícules americanes. Estem parlant de la típica batedora de vas. Un artefacte que, si bé actualment ha guanyat adeptes a les cases del territori espanyol, no falta a gairebé cap cuina dels Estats Units. O almenys això és el que veiem a les pel·lícules de Hollywood.

Un electrodomèstic que ara pots comprar a Lidl a un preu rebaixat. I que no per ser més barat és de menor qualitat. Al contrari. És de la reconeguda marca Phillips.

Lidl rebaixa el preu de la batedora de vas Pro Blend de Phillips

Estem parlant de la batedora de vas Pro Blend de Phillips que trobaràs al catàleg del gegant alemany. I com dèiem, està a un preu rebaixat. Però abans de parlar-te del que hauràs de gastar t'explicarem totes les seves característiques.

Batedora de vas Pro Blend de Phillips1
Batedora de vas Pro Blend de Phillips / Lidl

Aquesta batedora a la venda a Lidl integra quatre ganivets per aconseguir el millor resultat. Són d'alta qualitat i molt resistents. I amb elles aconseguiràs uns resultats molt fins.

Pots comprar-la ara mateix a Lidl

El motor d'aquesta batedora d'oferta a Lidl té una potència de 400 W. I funciona endollada al corrent amb un cable de 85 cm, el que t'atorgarà un ampli radi d'acció.

Aquesta batedora Pro Blend de Phillips ofereix dues velocitats. I per utilitzar-la és suficient amb només prémer un botó. Assoleix una velocitat de 21.500 revolucions.

Batedora de vas Pro Blend de Phillips
Batedora de vas Pro Blend de Phillips / Lidl

Pot ser teva per menys de 30 euros

Quant a les seves dimensions, aquesta batedora Pro Blend de Phillips a la venda a Lidl mesura 21,5 cm ample, 35,8 cm d'alt i 26,5 cm de fons. I el seu pes és de 2,52 quilos, la qual cosa et permetrà transportar-la o guardar-la amb facilitat. El vas, per la seva part, té una capacitat d'1,5 litres.

I ara sí. El seu preu habitual és de 39,99 euros. Tanmateix, aquests dies la pots trobar des de 29,99 euros. En tot cas has de tenir en compte que només està disponible a través de la pàgina web de la multinacional alemanya, amb la qual cosa hauràs d'afegir 3,99 euros en concepte de despeses d'enviament.

Pots comprar-la ara mateix a Lidl