Leroy Merlin s'apunta a les ofertes del Black Friday. La multinacional francesa també ofereix descomptes molt interessants en molts dels seus productes per a la casa. I si estàs pensant a renovar alguna de les zones de casa teva, et convé fer un cop d'ull a les opcions que proposa.

Una d'elles és la que ocupa la següents línies i que serà perfecta per donar-li un aire nou el teu bany. Un mirall que sol ser a les cases de disseny i que ara pots instal·lar al teu bany per molt poc diners.

Leroy Merlin rebaixa el preu del seu mirall amb llum LED

Es tracta del mirall de bany amb llum LED Easy. Un mirall que aquests dies trobaràs a Leroy Merlin per un preu rebaixat en un 16%. Encara que has de saber que l'oferta, a l'ésser del Black Friday, és limitada en el temps.

Pots comprar-lo ara mateix a Leroy Merlin

Mirall de bany amb llum LED Easy
Mirall de bany amb llum LED Easy / Leroy Merlin

Abans de res t'explicarem les seves característiques. Estem parlant d'un mirall que mesura 60 cm d'alt i 70 cm d'ample. I que destaca pel seu disseny minimalista, sense vores a la vista, que li aportarà un toc decoratiu molt especial al teu lavabo, sigui de la mesura que sigui. Convertiràs el teu bany en una estança elegant i glamurosa.

Aquest mirall, a més, compta amb un sistema d'il·luminació LED. Gràcies a ell no hauràs d'encendre els llums generals mentre estaràs estalviant energia, ja que ja saps que els llums LED són molt eficients. Aquests llums tenen una potència de 38 W. I emeten una llum blanca de 4.000 K.

Canvia l'estil del teu bany amb aquest mirall rebaixat a Leroy Merlin

Però això no és tot. Aquest mirall de bany amb llum LED Easy de Leroy Merlin que trobaràs en oferta compta amb un tractament antibaf que et permetrà utilitzar-lo a l'instant després de sortir de la dutxa. No hauràs d'esperar que es desenteli o donar-li amb l'assecador per eliminar el vapor. I tot això té cinc anys de garantia.

Anem ara amb el preu. Perquè aquest mirall té un preu habitual de 94,99 euros. Tanmateix, el trobaràs a Leroy Merlin rebaixat en un 16% que el deixa en 79,99 euros. I només hauràs de tenir una cosa en compte: l'oferta acaba el proper 28 de novembre.

Pots comprar-lo ara mateix a Leroy Merlin