El Black Friday també arriba a Leroy Merlin i ho fa per a alguns dels seus productes més exclusius. Per exemple el que ocupa les següents línies. Un article que, a més, t'ajudarà a cuidar-te del planeta.

Estem parlant de l'armari per a reciclatge de metall que trobaràs a Leroy Merlin amb una important rebaixa en el preu que fa que sigui el millor moment per comprometre's amb el planeta. Un producte perfecte per als qui tenen una cuina petita i el reciclar és una tasca complicada pel poc espai disponible.

Comença a reciclar amb aquest pràctic armari de Leroy Merlin

Reciclar s'ha convertit en una cosa bàsica si volem mantenir net el planeta i volem deixar un lloc habitable per viure els nostres fills. És imprescindible per reduir l'empremta ecològica i que els nostres descendents no puguin recriminar-nos no haver cuidat el medi ambient.

Però clar, reciclar sol implicar disposar d'espai a casa per poder separar els residus i portar-los després als contenidors de reciclatge corresponent. I el cert és que, en aquest sentit, la majoria vivim en pisos petits on els metres quadrats disponibles són reduïts.

Armari per a reciclaje1
Armari per a reciclatge / Leroy Merlin

És per això que aquest sistema que té a la venda Leroy Merlin serà del més útil. Perquè aquest armari per a reciclatge ofereix espai per a quatre contenidors de 15 litres cada un separats entre si. Els quatre contenidors quedaran recollits en un sol espai.

Pots comprar-lo ara mateix a Leroy Merlin

La millor solució per cuidar-se del planeta sense ocupar molt espai

Aquest armari per a reciclatge compta amb dues portes abatibles que en obrir-les deixen a la vista els contenidors que hi ha al seu interior. I amb les portes tancades ningú no sabrà el que hi ha al seu interior. El seu disseny combinarà amb qualsevol decoració i estil de la teva cuina gràcies al seu acabat en color mate. A més, la superfície es pot utilitzar a tall de prestatge per col·locar alguns objectes.

Les mesures d'aquest armari per a reciclatge a la venda a Leroy Merlin són de 60 cm d'ample, 92 cm d'alt o 25 cm de fons. I està fabricat principalment amb metall.

Armari per a reciclatge
Armari per a reciclatge / Leroy Merlin

Un producte que té un preu habitual de 145 euros. Tanmateix, aquests dies pots aconseguir-ho amb un descompte de 16 euros que el deixen en 129 euros. L'oferta és fins al proper 28 de novembre. I pots comprar-lo tant a les botigues físiques com en la pàgina web del gegant francès.

"Excel·lent i pràctic per al reciclatge de les escombraries", "Ocupa poc espai i es veu bonic. I es pot reciclar residus", "Molt pràctic i lleuger. Disseny modern" o "m'encanta té molt bona Capacitat cap molt bé totes les coses és ideal", són només alguns dels comentaris que els usuaris han deixat al web sobre aquest producte. Té una puntuació de 4,5 estrelles sobre 5 basada en 71 opinions.

Pots comprar-lo ara mateix a Leroy Merlin