La campanya del Black Friday és un moment perfecte per renovar alguns dels dispositius electrònics que tenim a casa. Se solen trobar descomptes del més interessants en smartphones, televisions, portàtils, etc. I per trobar-los no és necessari anar a les típiques Mediamarkt, Fnac o El Corte Inglés. A Carrefour també hi ha oportunitats molt interessants que no s'han de deixar escapar.

Perquè com sabràs a hores d'ara, multinacional francesa de superfícies té un catàleg immens de productes que s'allunyen de l'alimentació i que tenen a veure amb la llar, la cuina, el lleure o l'esport, entre d'altres. I també amb la tecnologia. Per exemple, l'ordinador portàtil que ocupa les següents línies i que pot ser teu per 250 euros menys del seu preu habitual.

Carrefour rebaixa un dels seus millors portàtils en 250 euros per al Black Friday

Estem parlant de l'ordinador portàtil Asus F515JA-EJ2882W. Un dispositiu ideal per als qui volen poder treballar o entretenir-se amb l'ordinador en qualsevol lloc. Les seves característiques et permetran gaudir dels teus continguts en alta qualitat i amb una bateria d'ions de liti de 37 Wh que li atorga una llarga autonomia.

Pots comprar-lo ara mateix a Carrefour

Aquest ordinador portàtil Asus F515JA-EJ2882W rebaixat a Carrefour està gestionat per un potent processador Intel® Core™ i7 de desena generació. Té una memòria RAM de 8 GB que atorguen una alta velocitat de resposta. I integra un disc dur de 512 GB de capacitat.

Ordinador portàtil Asus F515JA EJ2882W
Ordinador portàtil Asus F515JA EJ2882W

Amb tot el necessari per gaudir dels teus continguts en les millors condicions

A tot això se li uneix una pantalla d'alta qualitat que mesura 15,6 polzades amb una resolució Full HD (1920×1080). Una mida suficient per gaudir de continguts multimèdia online. Integra una targeta gràfica UHD Graphics, Intel® Iris™ Plus Graphics. I també inclou el sistema operatiu Windows 11 Home. A més, la compra d'aquest dispositiu inclou 30 dies de prova de Microsoft 365 customers i McAfee LiveSafe™.

Altres especificacions a tenir en compte d'aquest ordinador a la venda a Carrefour són la seva connexió Bluetooth 4.1, la seva connexió WiFi 802.11 ac, la seva ranura per a targetes SD, els 4 ports USB i el port HDMI.

Ordinador portàtil Asus F515JA EJ2882W1
Ordinador portàtil Asus F515JA EJ2882W1

Però, sens dubte, el que més t'agradarà és el seu preu. Perquè aquest ordinador portàtil d'Asus costa habitualment 799 euros. Tanmateix, aquests dies el trobes a Carrefour des de 549 euros. 250 euros de descompte que podràs invertir en altres productes, videojocs, etc.

Però això no és tot. Perquè la compra d'aquest dispositiu en la pàgina web de Carrefour inclou l'enviament de franc. En tot cas, has de tenir en compte que aquesta oferta finalitza el proper 28 de novembre

Pots comprar-lo ara mateix a Carrefour