Si t'agrada passar temps a la cuina, segurament t'agradarà tenir tota mena d'artefactes d'aquests que fan de tot i que faciliten la preparació d'aliments. Robots de cuina amb una infinitat de funcions que permeten sentir-se un autèntic xef.

No obstant això, de vegades també són necessaris electrodomèstics més senzills que ens permetin realitzar tasques concretes sense més complicacions. Per exemple, una picadora. Un electrodomèstic del qual a Amazon en trobaràs un d'altíssima qualitat a un preu àmpliament rebaixat amb motiu del Black Friday.

La picadora de Bosch més ben valorada a Amazon està rebaixada en un 65%

Es tracta de la Picadora de la marca Bosch que pots trobar a la venda al web de vendes online Amazon per 22,89 euros. Un preu que està rebaixat en un 65%, doncs el seu cost habitual és de 64,90 €.

Aquest article té una valoració de 4,5 estrelles sobre 5 i un total de 2.608 valoracions. A més, és el nº1 més venut en la categoria de 'Minipicadoras'. I a continuació t'expliquem algunes de les seves característiques.

Picadora Bosch1
Picadora Bosch / Amazon

Pots comprar-la ara mateix a Amazon

Aquesta picadora de Bosch és ideal per picar diferents tipus d'aliments en qüestió de segons i aconseguint una eficàcia màxima gràcies a una fulla universal d'acer inoxidable. Té una potència de 400 W, suficients perquè cap producte no se't resisteixi.

Aquesta és una picadora de Bosch perfecta per a qui té poc espai a la cuina. Té una mida molt compacta. Mesura 19,5 cm de diàmetre i 25 cm d'alt. I té un pes d'1,22 quilos. Dimensions perfectes per facilitar el seu transport o el seu emmagatzemament.

T'estalviaràs 40 euros

A més, aquesta picadora de Bosch rebaixada a Amazon compta amb un disc mesclador amb què aconseguiràs mescles homogènies. Mentre que el recipient té una capacitat de 800 ml. Aquest recipient és apte per al microones, amb la qual cosa podràs escalfar les teves preparacions directament després d'elaborar-les. I tots els accessoris són aptes per al rentaplats.

Cada compra inclou:

  • Vas de plàstic de 800 ml. de capacitat
  • Disc mesclador per a nata o clares d'ou
  • Ganivet universal d'acer inoxidable, apte per a rentaplats

Recorda, podràs aconseguir aquesta picadora de Bosch a Amazon per 22,89 euros. A més, entra dins dels productes amb enviament de franc per a clients d'Amazon Prime. Això sí: l'oferta caducarà en quatre dies, amb la qual cosa aquesta setmana és el millor moment per comprar-la i estalviar-se més de 40 euros.

Pots comprar-la ara mateix a Amazon