Menjar sa no significa només comprar productes frescos i saludables. També influeix molt la manera de preparar-lo. I no per això ha de ser tot bullit o a la planxa. Existeixen altres mètodes de cuinat que mantenen tots els nutrients, el sabor i l'aroma, i que només requereixen uns quants minuts.

Això és gràcies a electrodomèstics com les fregidores d'aire. Aquests artefactes permeten reduir els greixos dels aliments a l'amb prou feines utilitzar oli, mantenint totes les seves propietats i dedicant només uns minuts a preparar-los.

Comença a menjar sa amb la fregidora sense aire de Cosori

Una de les fregidores d'aire més recomanables és la que fabrica la marca Cosori. Una fregidora que trobaràs amb un interessant descompte del 27% a Amazon amb motiu del Black Friday. Un electrodomèstic que et canviarà la vida.

Fregidora d'aire Cosori1
Fregidora sense oli Cosori / Amazon

Aquesta fregidora té una puntuació de 4,7 estrelles sobre 5, basada en 101.200 valoracions en el moment d'escriure aquestes línies. I és la fregidora d'aire més venuda a Amazon. A més, el seu preu habitual és de 149,99 euros. Tanmateix, aquests dies pot ser teva amb un descompte del 27% que la deixa en 109,99 euros. Una oferta que, per cert, acaba en quatre dies. Si et despistes te la perds.

Pots comprar-la ara mateix a Amazon

Aquesta fregidora sense oli de Cosori rebaixada a Amazon et permetrà gaudir del teu menjar amb un 85% menys de greix que si segueixes processos tradicionals. Podràs millorar els teus hàbits d'alimentació i tenir un organisme més sa.

Fregidora sense aceite2
Fregidora sense oli Cosori / Amazon

Utilitzar-la és molt senzill. Compte amb 11 programes de cocció. I només hauràs de prémer un botó perquè comenci a cuinar. No hauràs d'estar pendent del procés, podent dedicar aquell temps a altres tasques. I gràcies al seu sistema de circulació d'aire calent en 360º, aquesta fregidora cuina els aliments de forma homogènia i en un temps rècord.

Rebaixada a Amazon en un 27%

Aquesta fregidora d'oferta a Amazon compta amb una cistella de 5,5 litres de capacitat. És a dir, podràs cuinar per a entre 3 i 6 comensals.

Així mateix, aquesta fregidora de Cosori és molt segura. Compta amb un sistema d'aturada automàtica, un mànec fred i un protector per evitar que els nens manipulin els botons. A més, disposa d'un sistema que avisa mitjançant un xiulet si és recomanable donar la volta als aliments.

Per si fos poc, aquesta fregidora és eco gràcies que utilitza un 55% menys d'energia que si cuinem de forma convencional. I inclou un llibre de receptes en espanyol, alemany, francès i italià perquè puguis començar a utilitzar-la des de ja.

Recorda, trobaràs aquesta fregidora de Cosori a la venda a Amazon per 109,99 euros. I entra dins de les opcions amb enviament de franc per als membres d'Amazon Prime.

Pots comprar-la ara mateix a Amazon