Encara que acumulem uns quants dies de fred intens, els experts en meteorologia assenyalen que en els propers dies pujaran les temperatures i gaudirem d'un clima més suau. Serà llavors quan comencem a notar que la primavera s'apropa. Un bon moment per reorganitzar l'armari i renovar algunes peces que porten massa temps amb nosaltres però que ja no són tendència o que simplement comencen a mostrar signes de deteriorament.

En aquest sentit, encara que moltes marques de moda es troben en plenes rebaixes i estan a punt de començar les segones (algunes ja les apliquen des de fa dies), també han començat a exposar les seves apostes per a la nova temporada de primavera-estiu. I una d'elles és Bershka.

La firma de moda low-cost combina aquests dies un catàleg atapeït de descomptes amb les noves propostes per als propers mesos. I entre les opcions enfocades a les setmanes que venen per davant destaca el vestit midi que ocupa les següents línies que bé podria ser un quadre del renaixement.

Vestido midi tul print Art Series
Vestit midi tul print Art Series / Bershka

Bershka aposta per un vestit midi amb un estampat que sembla un quadre del Renaixement

Estem parlant d'un vestit confeccionat amb polièster en un 93% i elastà en un 7% a l'exterior, i polièster en un 90% i elastà en un 10% a l'interior. El resultat és un teixit tipus tul que aporta moviment en tot moment, elegància, confort, comoditat i molta classe.

Pots comprar-lo ara mateix a Bershka

Aquest vestit de Bershka s'ajusta al cos en la part superior, on llueix un escot de paraula d'honor. Mentre que a la part inferior també és ajustat, però amb una obertura lateral des del genoll fins al baix que permet no renunciar al moviment. Així mateix, en la part posterior deixa mitja esquena a la vista.

Pertany a la col·lecció Art Series

Un altre dels detalls que destaca d'aquest vestit midi de Bershka és el seu estampat, que sembla un quadre de l'època del renaixement, i que combina tonalitats fosques i clares. Pertany a la col·lecció Art Series, en la qual trobaràs altres peces del mateix estil.

Vestido midi tul print Art Series1
Vestit midi tul print Art Series / Bershka

Aquest vestit de Bershka quedarà genial amb gairebé qualsevol calçat, des d'unes botes altes fins a unes sabatilles esportives com les de la model de la foto. Mentre que en la part superior podràs combinar-lo amb una caçadora biker o amb un abric. Gairebé tot val amb aquest vestit midi de Bershka.

Una peça que podràs comprar tant en la pàgina web de la marca com a les seves botigues físiques per 29,99 euros. I fins al moment estava disponible en talles que van de la XS a la L, encara que no podem assegurar-te que alguna d'elles comenci a esgotar-se pròximament.

Pots comprar-lo ara mateix a Bershka