Sfera ha apostat per l'infal·lible imant de mirades: els lluentons, per confeccionar un vestit de festa que és pur glamur, estil i classe. Aquest és un vestit de disseny recte, amb falda curta i tirants al coll, que tots tombaran a mirar i que sens dubte et farà brillar durant tota la nit.

Sfera enamora amb un vestit encantador

Aquest és un vestit de Sfera que té un disseny còmode i molt fresc, però que no renuncia a l'elegància. Amb tirants fins que s'ajusten al coll i que deixen les espatlles al descobert, amb un escot delicat i molta elegància perquè el portis en les teves nits de festa o esdeveniments importants. Manté un estil recte fins i tot el baix, acabant en una faldilla lleugerament acampanada que agrega moviment i facilitat a l'hora de caminar.

Vestit de Sfera
Vestit de Sfera

El seu disseny va de la mà amb un acabat de molta textura i que es roba tota l'atenció sense cap dubte. Aquest vestit de Sfera està cobert de lluentons petits des del coll fins al baix de la falda, brillant per on sigui que el miris. Aquests lluentons al seu torn segueixen un patró de rombes que es repeteix al llarg de tota la peça i que combina colors que resulten del més atractius i amb el millor dels contrastos. Combinant colors pastissos, en groc, rosa, verd i altres tonalitats que acaben de donar-li el toc més especial.

En la part posterior l'estil es manté, tant en l'acabat com en el disseny, amb esquena i espatlles al descobert i la possibilitat de combinar-lo amb les teves sandàlies més delicades per complementar un outfit amb molt glamur. La faldilla arriba fins a les cuixes amb molta delicadesa, però pots elegir entre talla S, M i L depenent de les mesures que millor van amb el teu cos.

És una de les peces més boniques que hem vist a Sfera i en la temporada, per la qual cosa no ens ha sorprès que el seu preu sigui de 59,99 euros.