Diuen que les modes sempre tornen. Encara que tinguis una peça a l'armari que ja no sigui tendència, no et preocupis. Arribarà un moment en què es tornarà a portar. I si la conserves bé, no només aniràs a la moda, sinó que afegiràs un toc vintage que serà l'enveja de totes les mirades.

No obstant això, hi ha modes que no és que tornin, sinó que quan arriben es queden per sempre. I una d'elles és la gavardina. Una peça utilitzada des de fa moltes dècades que encara avui dia és un dels abrics més utilitzats. Això és perquè aporta comoditat i confort, alhora que pot combinar amb absolutament tot.

Si busques una gavardina no et costarà trobar-la. Encara que poques oferiran tanta qualitat i a un preu tan contingut com la que ocupa les següents línies. Estem parlant d'una gavardina que trobaràs a la venda a El Corte Inglés.

Aquesta és una de les millors gavardines que trobaràs a El Corte Inglés

Ja saps que a la cadena de grans magatzems es pot trobar absolutament de tot. Sobretot en el que a moda es refereix. I com no podia ser de cap altra manera, també aposten per les gavardines.

Una de les que més ens ha agradat és la gavardina recta de dona amb cinturó de la marca Morgan. Una gavardina que et donarà tot allò que estàs buscant i que et costarà bastant menys de la qual cosa solen reclamar la majoria de marques per una peça d'aquesta categoria.

Gavardina de dona Morgan
Gavardina de dona Morgan / El Corte Inglés

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés

Aquesta gavardina a la venda en El Corte Inglés lluu un disseny recte en la seva totalitat. És de màniga llarga i de tir llarg. I integra un coll amb osques en forma de solapa que li aporta molta elegància.

Una altra de les seves característiques és el tancament amb quatre botons (2 + 2) en la part davantera. I també les seves dues butxaques amb rivet que llueix en la part davantera, que et permetrà portar els teus objectes personals així com protegir les teves mans del fred.

Aquesta gavardina de Morgan també compta amb un cinturó sense sivella per nuar. I també amb pestanyes cordades als punys que et permetran un ajustament òptim.

Elegant, resistent, confortable i per 120 euros

Una gavardina a la venda a El Corte Inglés que està confeccionada amb polièster en un 50%, cotó en un 54% i poliamida en un 5%. Gràcies a això tindràs una peça còmoda, confortable i molt resistent a l'ús, al pas del temps i a les rascades.

Gavardina de dona Morgan1
Gavardina de dona Morgan / El Corte Inglés

Si la vols, has de saber que va ser llançada en talles que van de la 34 a la 42. Encara que no podem garantir-te que totes elles continuïn disponibles durant molt temps. Sobretot tenint en compte el seu preu.

Perquè obtenir aquesta gavardina et costarà 120 euros. Una xifra molt ajustada en comparació amb el que solen costar les gavardines més elegants. I podràs comprar-la tant en la pàgina web d'El Corte Inglés com a les seves botigues físiques.

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés