L'elegància d'aquests pantalons d'H&M l'ha convertit en una de les compres més buscades. Amb un tall ampli, acabat brillant i perfecte per combinar amb bruses i jerseis elegants, és uns pantalons per tenir al teu armari formal.

La nova sensació d'H&M

Aquest són uns pantalons de vestir d'H&M que té tot l'encant per fer-te triomfar a qualsevol festa o reunió. Confeccionat en un teixit lleuger que es mou amb delicadesa mentre camines, a més de ser un teixit brillant que caracteritza als pantalons més elegants.

El seu disseny és de cossatge alt per ajustar-se a la cintura amb delicadesa i cenyint el cos amb el millor dels èxits. El tancament es compon de cremallera i claudàtor ocult per a un millor ajustament a la figura.

Els camals es mantenen llargs i rectes, amb costures en els laterals per mantenir la forma i una línia marcada a cada camal per a millor forma. Cau amb delicadesa sobre les cuixes i els glutis, comptant amb butxaques de biaix i també butxaques inserides decoratives en la part posterior.

Pantalons de H&M
Pantalons d'H&M

Són uns pantalons d'H&M amb molt bon llarg per ajustar-se a tots els estils, a més de comptar amb un acabat suau al tacte perquè els portis amb màxima comoditat a on vulguis.

Quant als colors per elegir, t'avancem que aquests pantalons es troben disponibles a rosa pal com t'hem comentat en principi i a més pots fer-te amb ells en blanc i negre, tots colors més que combinables.

Està confeccionat en un teixit de qualitat, principalment de polièster i viscosa per a un acabat molt elegant.

Les talles per elegir van des de la 32 fins a la 55 i la disponibilitat pot variar depenent del color que decideixis triar. El seu preu és més que temptador, ja que es troba a la pàgina d'H&M per 32,99 euros.

No podem deixar d'esmentar-te que també a H&M aconsegueixes un blazer a joc per combinar, en els mateixos tons i acabats perquè puguis portar un estil de vestit elegant en tot moment.