Stradivarius posa a la venda una samarreta que podries veure segurament a les pel·lícules clàssiques nord-americanes, principalment pel seu estampat i estil. Amb tall còmode, ajustat i coll rodó per portar amb màxima comoditat.

És la samarreta d'Stradivarius que va amb totes

Sempre hi ha bàsiques que s'obren pas a qualsevol armari i sens dubte aquest disseny de Stradivarius és un d'ells. Una samarreta de disseny ajustat que s'acobla a la forma de la teva figura amb comoditat i delicadesa.

Part d'un coll rodó amb acabats en canalé per oferir-te un bon acoblament i efecte còmode des del primer moment. Un coll que a més compta amb bon gruix, el que aporta forma i delicadesa en tot moment.

Les seves mànigues són curtes, amb costures marcades a les espatlles per donar-li un millor efecte i a més de mantenir-se ajustades en tot moment perquè els teus braços lluin llargs i estilitzats, adaptant-se a diferents mesures i figures amb facilitat.

Samarreta d'Stradivarius
Samarreta d'Stradivarius

Aquesta samarreta és clàssica i pots portar-la durant la primavera o l'estiu per igual i serà sempre un èxit, ja que combina comoditat i frescor, sent ideal a més per combinar-ne amb faldilles, pantalons i un munt d'estils més.

Compta amb un llarg tradicional que s'estén fins als malucs i acaba en un baix de vora llisa per aconseguir el millor dels efectes. El principal atractiu d'aquesta samarreta de Stradivarius és sens dubte el seu estampat en la part davantera.

Un estampat que ocupa gran part de la samarreta al front i en el qual es pot llegir el nom del reconegut museu d'art MET. Un estampat de lletres que ve acompanyat de la data d'obertura d'aquest famós museu i també amb una imatge que mostra l'estructura a la seva cara principal per donar-li un toc únic.

Estampat a contrast per a una samarreta molt top de Stradivarius

Sens dubte l'estampat converteix a aquesta samarreta de Stradivarius en la gran protagonista, comptant amb un contrast de colors entre vermell i negre, que ressalten a simple vista, ja que el color de fons de la samarreta és el blanc, la qual cosa la fa combinable amb un munt d'estils.

La comoditat està garantida gràcies també al teixit, sent una samarreta que s'ha confeccionat principalment en cotó i es combina amb elastà per acoblar-se a la forma del cos amb facilitat.

Samarreta d'Stradivarius
Samarreta d'Stradivarius

Fins al moment l'hem trobat únicament en blanc i és una samarreta que pots aconseguir des de la XS fins a la XL, oferint-te la possibilitat de trobar-ne una que vagi amb la teva figura i et faci ressaltar de la resta.

El preu pel qual pots aconseguir aquesta samarreta de Stradivarius ara mateix és de 15,99 euros, sent un disseny que s'adapta a un munt de figures i també a diferents pressupostos.

Una samarreta de Stradivarius que pots aconseguir a la secció de Nuevo i que aprofitem per advertir-te que s'ha convertit en una de les més buscades d'aquesta àrea.