Es tracta d'uns leggings que s'ajusten amb delicadesa a la cintura, comptant amb una franja ampla i amb costura marcada que li permet acoblar-se amb delicadesa i comoditat. Aquesta cintureta ve acompanyada d'un teixit també elàstic per aconseguir bona subjecció i efecte de ventre pla.

Acabat de luxe per a uns leggings que portessis a tot arreu

Uns leggings de Calzedonia que compten amb un efecte emmotllador que estilitza les cames des del maluc fins al baix, amb un llarg que s'estén fins als turmells i que es manté ajustat en tot moment.

D'acabat llis i sense costures per evitar marques molestes, funcionant com una espècie de segona pell que fa que les teves cames siguin les grans protagonistes al moment d'utilitzar aquest disseny.

El seu disseny ajustat i |fins al turmell et permetrà combinar aquests leggings per a dona amb infinitat de peces, tops i estils, creant contrast i a més amb aquest efecte brillant que et farà voler portar-les de dia o de nit amb el mateix estil.

Leggings de Calzedonia
Leggings de Calzedonia

A la part posterior també es manté entallat, amb efecte realçant als glutis per aconseguir un efecte encantador a la figura i que els teus atributs siguin els principals protagonistes. El color en el qual trobaràs aquests leggings és el negre, que encara que és l'únic color, combina amb un munt d'estils i colors.

El seu teixit resulta agradable al tacte i delicat, ja que es compon principalment de poliamídica i es combina amb elastà per aconseguir el millor dels efectes. Compten a més amb un folre de poliamidica i elastà també per a un millor acoblament a la figura.

Les talles en les quals pots triar aquests leggings de Calzedonia ara mateix van des de la S fins a la XL, adaptant-se a diferents mesurades i la disponibilitat de les quals pots consultar des de ja. El preu per fer-te amb aquest leggings multiusos i tan versàtil és de 25,99 euros, un preu més que raonable per a aquest disseny de què trauràs molt profit.