Aquest és el netejador amb qui els amants de les mascotes han trobat la solució per a la neteja de catifes, pisos, escales, cotxes i molt més. Amb un motor de 750W i accessoris que et permeten adaptar-lo a les teves necessitats.

És el netejador d'Amazon que arriba a tots els racons

Hem topat amb aquest netejador d'Amazon que té el segell de la marca Bissell i que trobes com el model SpotClean Pet Pro. Un eficient netejador de taques de mascotes, perfecte per arribar a escales, bordes, tapisseries i cotxes, doncs té una bona capacitat per absorbir la brutícia i partícules de diferents mides.

La seva neteja potent ve donada pel seu motor, comptant a més amb un nivell de soroll relativament baix, perfecte perquè puguis utilitzar-lo en interiors amb eficiència i sense més molèsties.

Limpiador de manchas de Amazon
Netejador de taques d'Amazon

Aquest disseny compta amb una mànega incorporada que té 1.5 metres, la qual cosa et permet assolir racons i llocs de difícil accés amb més facilitat, explicant a més amb un poder llevataques que ofereix poderosa succió, acció de raspallada i també amb la potència necessària per eliminar la brutícia que sol incrustar-se.

Aquest netejador inclou una tecnologia de doble tanc d'aigua extraïbles, perquè puguis netejar més espai amb facilitat, a més que pots buidar-los ràpidament i permetent-li emmagatzemar l'aigua neta i la brutícia per separat.

Inclou una eina Stain Trapper, que s'encarrega de disparar l'aigua en esprai, a més de tenir una gran capacitat per fregar i també amb succió per a la brutícia que solen produir les teves mascotes. Es manté tot separat en un tanc i es descargola ràpidament al moment de buidar.

És un netejador que compta a més amb una garantia de 3 anys, així que li trauràs profit per un bon temps. El seu preu està disponible des de ja i hem topat que està en descompte, sent un netejador que compta amb 31% de descompte.

La primera vegada que vam veure aquest disseny a Amazon estava disponible per 259,99 euros, però ara està disponible per 179 euros, gràcies a la seva oferta flaix.

Comprar a Amazon per 179 €