El Black Friday sembla portar grans ofertes per donar-li una meravellosa benvinguda el Nadal. Ja hem topat amb diverses peces que mereixen pegar-lo l'ull i no perdre-les de vista, i, sense cap dubte, l'abric padding de Stradivarius és una d'elles.

Es tracta d'una caçadora embuatada en blanc metal·litzat que compta amb caputxa, cordons ajustables, mànigues acabades a puny amb tancament de botó a pressió i tancament mitjançant cremallera i botons a pressió. Aquest abric no només et garanteix calidesa, també un estil únic i cridaner per a aquesta temporada d'hivern.

Ara per ara, el preu de la peça és de 69,99 euros, però a partir d'aquest 24 de novembre a les 19H, a través de l'app, Stradivarius li aplicarà un descompte del 30% que baixa el seu valor a tan sols 48,99 euros. El millor és que pots escollir entre una àmplia varietat de talles que s'ubiquen entre la XS fins i tot la XL.

Abric d'Stradivarius
Abric d'Stradivarius

L'abric padding en la moda

L'abric padding és una peça molt senzilla de combinar però que, en les seves versions més acolorides o atrevides, captarà tot el protagonisme de l'estilisme. Per això, és millor combinar-lo amb bàsics d'armari com vaquers o camises blanques.

Una altra fórmula d'estil repetida per les insiders és lluir-lo a joc amb una faldilla embuatada, en clau total look. A més, en el cas de les opcions més oversize i voluminoses, sempre és encertat afegir un cinturó per sobre per estilitzar la silueta i donar-li un aire diferent a aquesta peça d'abric.

Avantatges d'un abric embuatat

Els avantatges o beneficis que t'ofereix un abric padding, no totes les peces d'hivern te les pot brindar alhora sense renunciar a l'estil, algunes d'elles són:

-Excel·lents propietats d'aïllament tèrmic a causa de la gran quantitat de costures espaiades uniformement.

-Propietats d'alta resistència al vent.

-Lleugeresa del producte.

-Practicitat.

-La capacitat de crear una silueta elegant que difícilment es pot aconseguir utilitzant un teixit diferent, més voluminós, més gruixut i més càlid en combinació amb l'aïllament.

Incloure un abric com aquest a la teva col·lecció d'hivern serà una de les millors inversions que podràs fer durant aquesta temporada.