Sfera té un jersei oversize que n'ha enamorat moltes pel seu aspecte i pel genial que queda en utilitzar-se. Aquest model s'ha deixat veure tímidament a diversos carrers d'Espanya, però més que res no ha estat protagonista de les xarxes socials.

És un jersei bastant còmode què més d'una ha lloat a través de les seves xarxes socials, afirmant que és un jersei que compleix amb el que promet: comoditat i estil.

No només això, sinó que també és un jersei bastant econòmic en comparació amb els altres, doncs només costa 29,99 euros, i, per si fos poc, també podràs aconseguir-ho en dos colors diferents.

Jersey de Sfera
Jersey de Sfera

El jersei oversize de Sfera que és pur luxe en utilitzar-se

Els jerseis són peces que queden molt bé per a aquesta època de l'any i que es poden emportar amb una gran varietat de pantalons sense cap problema, i aquest jersei de Sfera no pot ser l'excepció, ja que compleix en la seva totalitat l'anterior dit.

A part que podràs portar-lo amb una gran varietat de pantalons, aquest jersei destaca pel seu disseny oversize i perquè compta amb un coll alt, la qual cosa s'agraeix per a aquestes èpoques temperades. Les seves mànigues llargues tenen un acabat a punys i el seu teixit té un lleuger acabat de canalé que el fa lluir moltíssim millor.

Està elaborat amb bons materials que garanteixen la longevitat i comoditat d'aquest jersei, amb el qual podràs fer-te en dos colors diferents: rosa i verd. El rosa és el favorit de moltes, però el verd també té un toc espectacular perquè el portis a qualsevol part.

Podràs aconseguir aquest jersei a les talles S i M dins de la botiga online de Sfera, i pel preu que té et recomanaríem aconseguir-ne dos, un de cada color, ja que les combinacions que pots fer amb ell són moltes.