Si de sobte veus que a la teva peça favorita li han sortit boletes de tant utilitzar-la, no la tiris perquè avui Amazon et porta la llevapelussa que farà que totes les teves peces revisquin en molt poc temps.

Llevapelussa eficaç
Llevapelussa eficaç.

 

Rapidesa i eficàcia

El millor que té le llevapelussa que avui ens presenta Amazon, és la rapidesa i l'eficàcia en la qual amb poques passades, torna a reviure peces com jerseis, pantalons de cotó o mantes que per l'ús s'han anat desgastant una mica i en les quals han anat apareixent les insofribles boletes. El capçal que permet que la llevapelussa sigui eficaç, té una màquina d'afaitar amb un capçal en el qual hi ha tres mides d'orificis que s'ajusten a les diferents mides dels borrissols de la roba.

Pots comprar-la ara mateix a Amazon

Dq una segona vida a les teves peces|penyores
Dq una segona vida a les teves peces|penyores.

Fins i tot en teixits delicats

El poder ajustar l'altura de la fulla, permet que la llevapelussa d'Amazon, pugui ser utilitzada en qualsevol tipus de teixit, fins i tot en els més delicats. És senzill d'utilitzar, simplement encén la llevapelussa i comença a passar-lo amb suavitat pel teixit que vols recuperar, a més té un dipòsit extraïble que et permet amb el seu raspall netejar la llevapelussa després d'utilitzar-lo per deixar-lo impecable i preparat per quan torni a ser necessari. Pots trobar-ho a la pàgina d'Amazon per 8,99 euros i està disponible en dos colors: blau i blanc i també en negre i daurat.

Pots comprar-la ara mateix a Amazon