Aldi es caracteritza per ser una de les distribuïdores que ha trobat la millor fórmula per enfortir els llaços de fidelitat que té amb els seus clients. Una estratègia que consisteix a llançar cada setmana novetats als seus productes al marge de l'alimentació i que posen a la venda en unitats limitades.

Així, Aldi aconsegueix que els seus clients estiguin sempre pendents dels canvis al catàleg. I que de tant en tant facin un tomb per les botigues físiques encara que sigui només per fer un cop d'ull. I és que mai no se sap el que es pot arribar a trobar.

Aldi posa a la venda un aspirador de mà perfecte per als espais més difícils

En ocasions, per exemple, podem trobar un aspirador sense fil tan útil com el que ocupa les següents línies. Un dispositiu que t'anirà de luxe per netejar racons difícils com els espais que hi ha entre els coixins del sofà, als calaixos de la cuina, les cantonades de casa o sota els seients del cotxe.

Aspirador de mà de Aldi3

Aspirador de mà d'Aldi / Aldi

Es tracta d'un aspirador de mà que fabrica la marca Quigg. Aquesta empresa sol proveir a Aldi de forma habitual referent a productes aliens a l'alimentació. I com sol aconseguir, també ha sorprès molts clients amb aquest aspirador de mà sense fil.

Autonomia de 20 minuts

Aquest aspirador de Quigg té una potència de 40 W. I s'alimenta d'una bateria d'ions de liti de 7,4 V i 2200 mAh. Amb això aconsegueix una autonomia de 20 minuts. És més que suficient per aspirar espais i superfícies petites, que és per al que està dissenyat. A més, integra un pilot de control que indica l'estat de la bateria.Així sempre sabràs quan estàs a punt d'esgotar-la.

Aspirador de mà de Aldi2

Aspirador de mà d'Aldi / Aldi

D'altra banda, l'aspirador de mà a la venda a Aldi guarda la brutícia en un dipòsit de 450 ml. I munta un filtre rentable perquè l'aire emès sigui el més net possible.

Inclou tres accessoris

Però això no és tot. Cada caixa de producte inclou tres accessoris, un d'ells amb raspall per no ratllar les superfícies sòlides. I també l'estació de càrrega.

Aspirador de mà d'Aldi

Aspirador de mà d'Aldi / Aldi

Si el vols, només hauràs d'esperar fins al dimecres 19 de gener, dia en què estarà a la venda a les botigues físiques d'Aldi. I ho trobaràs a un preu de 24,99 euros.