No tot el que ha portat la pandèmia del coronavirus ha estat negatiu. Ha aconseguit, per exemple, que bona part de la població es renti les mans més sovint. Encara queden uns quants individus que continuen sense fer atenció a la higiene, sobretot després d'anar al bany, però és innegable que la gent és bastant més neta i previnguda. I si no, amb la pandèmia tenim l'excusa per no haver de donar la mà a aquestes persones que no atenen la seva higiene personal.

Sigui com sigui, els experts recomanen no anar tocant tot el que se'ns posa per davant i evitar contactes innecessaris. Fins i tot amb els dispensadors de sabó. I és que aquests se solen tocar abans de rentar-nos les mans, amb la qual cosa acostumen a ser una font de gèrmens i bacteris important.

Aldi posa a la venda aquesta setmana un dispensador automàtic

Un problema que molts fabricants han solucionat amb els dispensadors automàtics. Uns dispositius que se solen trobar als lavabos dels centres comercials, als supermercats o a les botigues, entre altres, que seran els dispensadors que predominin en el futur i que ara també pots tenir a casa teva.

Dispensador

Dispesador automàtic de Basic Home / Aldi

Això és gràcies a Aldi. Ja saps que la multinacional alemanya proposa un ampli catàleg de productes al marge de l'alimentació. Una llista de productes que renova cada setmana. I en aquesta arribarà a les botigues un dispensador automàtic ideal per evitar la propagació de virus i bacteris.

Aquest dispensador arribarà a les botigues d'Aldi dissabte vinent 15 de gener. El fabrica la marca Basic Home. I serà una adquisició molt higiènica per a la teva llar|.

Sensor d'infrarojos d'última generació i dosificació intel·ligent

Aquest dispensador automàtic d'Aldi té una capacitat de 350 ml perquè no hagis d'estar reposant el contingut cada dos per tres. Encara que és molt fàcil d'omplir. I es pot utilitzar com a dispensador de sabó líquid, gel de dutxa, xampú, gel hidroalcohòlic o similar.

Dispensador automatico d'Aldi

Dispesador automàtic de Basic Home / Aldi

Aquest dispositiu, segons anuncia el fabricant, utilitza una tecnologia d'última generació de sensors d'infrarojos que detecten el automàticament les nostres mans amb una sola passada. Així només hem de posar la mà sota el sensor perquè dispensi una petita quantitat de sabó. No necessita contacte, amb la qual cosa no és necessari tocar el dispensador, reduint així el risc que es propaguin els gèrmens. A més, dispensa la quantitat adequada de producte de forma intel·ligent.

En tot cas has de tenir en compte que funciona amb piles. Aquestes no vindran incloses a la caixa del producte. I el preu de cada unitat serà de 9,99 euros.