Els mals d'esquena, coll i espatlles són molt habituals. I més en els últims temps. D'una banda, per l'estrès del dia a dia, en el qual cada vegada tenim més preocupacions. Per un altre, per l'augment del teletreball, que sol restringir l'activitat dels qui l'exerceixen.

Per solucionar-los, el millor és posar-se en mans de professionals. Però al mercat hi ha alguns ajuts que poden rebaixar el dolor. Algunes d'elles passen per aplicar pomades o prendre medicació que no necessita recepta. Encara que moltes persones utilitzen les típiques mantes tèrmiques. Aquestes ajuden a frenar el dolor, alhora que ajuden a entrar en calor en els mesos d'hivern.

Aldi té una manta elèctrica revolucionària

A Aldi saben de l'èxit d'aquestes mantes. I per això han decidit fer-li un volt a l'invent per millorar-lo. En realitat ha estat Quigg, que és la marca que el fabrica. Aldi és l'encarregada de distribuir-lo.

Encoixina electrica de Quigg a la venda en Aldi1

Encoixina electrica de Quigg a la venda en Aldi / Aldi

Es tracta d'un coixí elèctric ideal per a esquena, espatlles i clatell. Això és perquè està dissenyat de manera que s'adapta al coll, de manera que cobreix i aplica calor a les zones de forma directa i eficient. Disposa d'un cinturó i botons per a un ajustament ideal.

Encoixina electrica de Quigg a la venda a Aldi

Encoixina electrica de Quigg a la venda en Aldi / Aldi

S'adapta perfectament i configurable en 9 nivells

Aquest coixí elèctric a la venda a Aldi té una potència de 100 W. I compta amb un comandament regulador amb el qual podràs personalitzar el tractament. Pots triar fins a 9 nivells de temperatura i configurar un temporitzador. I si te'l deixes encès no has de preocupar-te, ja que compta amb un sistema de protecció de sobreescalfament i un altre sistema d'aturada automàtica després de 90 minuts.

Encoixina electrica de Quigg a la venda en Aldi2

Encoixina electrica de Quigg a la venda en Aldi / Aldi

Però això no és tot. Aquest coixí elèctric de Quigg a la venda a Aldi és disponible en dos dissenys. A saber: blanc o gris amb estrelles. I quan s'embruti pots ficar-lo a la rentadora sense problemes. L'has de rentar a menys 30 ºC.

I si ja estàs pensant a alleujar els dolors a la teva esquena amb aquest coixí elèctric has de saber que està a la venda a Aldi des de dimecres passat 12 de gener a un preu de 19,99 euros.