No hi ha dubte que un dels productes més populars a tot el món és la pizza. És igual on vagis de viatge, ja que sempre trobaràs alguna pizzeria en la qual puguis menjar alguna de les varietats d'aquesta especialitat d'origen italià.

Aquest èxit és fàcil d'entendre. És un aliment fàcil de menjar. Pots consumir-lo fins i tot si vas caminant pel carrer. I existeixen varietats per a tots els gustos, amb la qual cosa la majoria pot trobar una pizza que s'adeqüi al seu paladar. De fet, les pizzes permeten afegir o treure ingredients al nostre gust. Fins i tot les congelades, ja que n'hi haurà prou amb afegir el que volem abans de ficar-la al forn.

Les pizzes triomfen a tot el món

A més, avui dia es pot demanar gairebé qualsevol cosa a domicili. Però van ser les pizzes el primer aliment que es podia demanar des del sofà de casa. I en l'actualitat continua sent una de les primeres opcions dels qui demanen menjar a domicili.

Però siguem sincers. No hi ha cap pizza tan deliciosa com aquesta que ens preparem a casa. A més, moltes empreses d'alimentació ofereixen la massa de pizza ja preparada, que seria el procés més difícil, permetent-nos preparar una pizza completament al nostre gust saltant-nos el procés més llarg i elaborat.

Una cosa, el que ens agradi preparar pizzes a casa, en la qual cosa han pensat a Aldi. I per això han afegit al seu catàleg un estri que serà perfecte per preparar pizzes a casa amb total facilitat.

Aldi té una màquina per fer les teves pizzes a casa de forma fàcil i ràpida

Es tracta de la màquina per fer pizzes. Un dispositiu que fabrica la marca Quigg, proveïdora habitual de la multinacional alemanya. I amb ella ja no necessitarem estar encenent el forn per preparar una pizza ràpidament.

Màquina per fer pizzes de Quigg
Màquina per fer pizzes de Quigg / Aldi

Aquesta màquina per fer pizzes a la venda a Aldi funciona endollada al corrent. Té una potència de 1.450 W. I té unes mesures de 30 cm de diàmetre. A més, aquesta màquina per fer pizzes permet utilitzar-la per a pizzes fresques o congelades. I també per a truites, panqueques, quiches i galetes.

Un dispositiu que podràs comprar a les botigues d'Aldi per 39,99 euros. I que ja està a la venda des del passat 18 de maig, amb la qual cosa no ens estranyaria que les unitats ja hagin començat a esgotar-se.