Aldi, la cadena alemanya de supermercats, omple ara les seves prestatgeries de plats preparats per emportar-se a la feina, a casa d'amics o per a un pícnic. I al millor preu.

Plats preparats de supermercats Aldi

El supermercat més rival de Lidl lluita per un lloc entre els grans supermercats amb aquesta novetat.

Quatre plats de diferents estils de cuina, fets per només haver d'escalfar-los. Ideal per endur-se o per dies en què no hi ha ganes de cuinar.

La novetat es presenta en quatre versions diferents amb el màxim de gust, en racions individuals i per menys de tres euros.

Bowl mexicano / AldiEl bowl mexicà d'Aldi costa 2,99 i combina quinoa amb verdures i bitxo per a una barreja vegana, sana i picant / Aldi

El 'bowl' mexicà es comercialitza en paquets de 320 grams per 2,99 euros i es tracta d'una recepta casolana, sense potenciadors de gust ni colorants o aromes artificials. No porta gluten ni lactosa i és apte per a vegans.

Menjar mexicà, italià... Què prefereixes?

Una combinació de quinoa, mongetes vermelles, tomàquet, ceba i el punt picant que caracteritza el menjar mexicà: el bitxo.

Pasta boloñesa vegana / AldiLa pasta bolonyesa està feta amb bolets i llenties vermelles per a substituir la carn / Aldi

També apte per a vegans és el plat d'espaguetis a la bolonyesa, que en comptes de portar carn porta bolets i llenties vermelles. Tot integrat amb una salsa de tomàquet i ceba. Ideal per a dinars equilibrats i nutritius. I tot per 2,99 euros.

Ensaladilla rusa / AldiL'ensaladilla russa té tot el gust de les verdures, la textura de la maionesa i un preu molt bo: 2,49 euros / Aldi

El tercer plat estrella d'aquesta innovació és la nova ensaladilla russa gourmet, que no porta gluten i només costa 2,49 euros el paquet.

De recepta casolana, amb tot el gust de les verdures i la textura de la maionesa.

Guerra de preus entre els supermercats líders

I per últim, Aldi se suma a la moda dels risottos i afegeix als seus refrigerats el risotto de bolets amb formatge i brou de carn.

Un plat amb textura cremosa i tot el gust dels bolets i la muntanya. També per 2,99 euros i sense aromes ni conservants afegits.

Risotto setas / AldiEl risotto de bolets porta formatge i brou de carn per al màxim de gust a un preu inferior a tres euros / Aldi

Els plats preparats d'aquest supermercat suposen un avenç en relació amb les altres cadenes d'alimentació líders.

Mercadona i Lidl segueixen a les primeres posicions amb les seves novetats de temporada i les revolucions tecnològiques, però la "guerra de preus" és evident i els preus cada cop es lluiten més.