Per als que els agrada descobrir els restaurants barats, aquells en els quals premia la relació qualitat-preu, hem volgut descobrir els més ben valorats d'Albacete, ciutat ideal per passar un dia visitant-la i perdre'ns entre els seus carrers.

albagrande

Vistes d'Albacete

I com no ens agrada renunciar a res de qualitat, hem mirat a TripAdvisor quins són a dalt en el rànquing de la ciutat.

Restaurants de menjar espanyol que arrasen

En primer lloc, hem trobat el Cafe Bar El Filo de la Navaja, un restaurant molt cèntric d'Albacete, en el que podem tant menjar com sopar, però també gaudir d'un brunch entre hores si és el que volem.

És un d'aquests llocs de tota la vida, i és que per exemple la varietat de tapes per picar que ofereix inclou multitud de coses, com cloïsses, calamars, patates braves, pop a la gallega, formatge fregit... els clàssics de la cuina espanyola fets com sempre. I clar, no pot faltar el formatge manxec.

A la seva carta també ens ofereixen una secció de ous remenats i una altra de cassoles, en les quals destaquen per exemple la de gambes amb allada, un clàssic que mai no falla. D'altra banda, també hi ha un assortiment d'amanides i de montaditos, a més d'entrepans més grans. En definitiva, un lloc ideal en el qual l'oferta s'adapta a la gana que tinguem i a cada moment del dia, on podem provar molts dels clàssics de la cuina espanyola, amb un producte de proximitat que ens garanteix una qualitat més que bona. Molts comentaris a TripAdvisor ho recomanarien, i no és per a menys perquè és d'aquests llocs tradicionals en els quals un se sent com casa: "Un bon lloc a la nostra ciutat per menjar una miqueta de tot, les seves tapes són exquisides amb una atenció excel·lent del personal. Molt a prop del centre i amb preus assequibles... M'ha encantat ho recomano"

tall

Cafe Bar El Filo de la Navaja

El segon restaurant en puntuació per menjar de manera econòmica s'allunya una mica més del centre, ubicat a la zona de Franciscanos, i es tracta de l'Entre Amigos, un altre lloc de menjar espanyol que triomfa a Albacete. I sí, com podem imaginar, la varietat de tapes tampoc no pot faltar tractant-se d'un local de menjar espanyol. Especialitats com els ous remenats amb angules ens han fet voler saber més sobre aquest lloc, en el qual podem trobar tapes de formatge, productes de la terra, embotits, calamars i altres peixos, broquetes al nostre gust... A més, també ofereixen una opció de menú migdia amb uns cinc o sis primers a escollir, i alguns més segons entre els quals quedar-nos, ja sigui algun dels seus arrossos, carn, o peix, per acabar amb unes postres casolanes.

ea

Restaurant Entre Amigos

Com veiem, dos llocs típics de la gastronomia espanyola, en els que menjar bé, amb productes de qualitat, i a bon preu, no està per a res renyit. Si passes per Albacete, aquestes poden ser algunes de les teves opcions per perdre't en un mar de tapes.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de qualsevol canvi en les valoracions)