Són poques les vegades en què podem barrejar gastronomia, naturalesa i ciutat, però a Sarrià hi ha un racó on fer-ho no és gaire difícil. Concretament al restaurant Vivanda, situat al carrer Major de Sarrià.

Un restaurant amb un encant únic

vivandagrande

Restaurant Vivanda a Sarrià

Aquest restaurant especialitzat en cuina autòctona, amb trets tant catalans com espanyols i també mediterranis, es troba en una casa remodelada del barri de Sarriá i treballa habitualment amb clients de la zona, encara que cada vegada són més els curiosos que s'apropen. Trobem un interior d'estètica actual, on conviuen les taules altes per a tapes amb les baixes pròpies del restaurant, i un pati-terrassa poblat d'arbres (amb un sostre retràctil) que funciona molt bé durant l'època estival. Elaboren una cuina tradicional catalana que, utilitzant productes de mercat i tècniques actuals, rememora els sabors d'antany a través de "Platets" (poc més de mitges racions) i el que denominen "Plats del mes".

A TripAdvisor és el restaurant més ben valorat dels que trobem ubicats al barri de Sarrià, amb opinions tan positives com aquesta: "El local té una magnifica terrassa sota els arbres, molt fresca a l'estiu. Servei correcte, professional i molt discret. Bona carta i variada. Cuina de molta qualitat i preus en consonància."

És un dels pocs restaurants on gaudir menjant en un jardí allunyat de la tensió de la ciutat, així que hem volgut veure què ens ofereix la carta del Vivanda per gaudir de l'espai.

vivanda2

Plat de la carta al restaurant Vivanda de Sarrià

Per picar tenim ja opcions molt variades, que ens donen una mostra del que serà el nostre àpat: ple d'opcions i de molt per descobrir.

  • Escamarlans de didal amb ceba
  • Musclos de roca a les tres salses
  • Tomàquet llàgrima amb mozzarella (unitat)
  • Pa de coca amb tomàquet
  • Cecina de vaca de muntanya 70 g.
  • Amanida de Zumaia
  • La gran Croqueta de pernil

Com dèiem, a la seva carta hi ha una àmplia selecció també de platets, els quals hem volgut descobrir, ja que són una de les especialitats del restaurant i un dels aspectes pel qual és tan conegut i ben valorat:

  • Salmó fumat a l'hibiscus elaborat en el Vivanda amb cogombre agredolç i crema de raifort
  • Pot elaborat a casa de verat en escabetx tradicional amb crema fresca d'herbes i torrada
  • Albergínia a la flama amb miso i taronja
  • Terrina de la casa i de caça, amb foie i Armanyac

vivanda3

Plat de la carta al restaurant Vivanda de Sarrià

A la seva carta també tenen una secció exclusiva per als platets de carn i peix amb una elaboració una mica més treballada, on trobem propostes com aquestes:

  • Tartar de tonyina amb soja i romesco d'alvocat
  • Arròs caldós de sípia i escamarlans
  • Steak tartar amb mantega d'espècies
  • Llom de vaca vella amb patates i pebrots de Padró
  • Cua de bou al vi

El que queda clar després de veure la carta és que la proposta gastronòmica tampoc no es queda enrere, així que si som a la zona de Sarrià i volem descobrir un restaurant amb un encant especial i una carta conforme, La Vivanda és el nostre lloc.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les opinions)