És cert que són molts els dispositius que actualment funcionen amb bateries que es carreguen mitjançant el corrent elèctric. No obstant això, també ho és que continuem tenint molts aparells a casa que funcionen amb piles. Des dels comandaments a distància de la televisió o l'aire condicionat fins a moltes de les joguines dels més petits.

Per no quedar-te'n sense, l'ideal és comprar aquests paquets que venen a molts supermercats en els quals s'inclouen diversos parells de piles. No obstant això, no solen ser barats. És per això que el paquet que té a la venda Amazon es converteix en la millor solució si sols utilitzar moltes piles a casa.

Aquesta és la millor manera de no quedar-te mai sense piles a casa

Estem parlant del paquet de 40 piles alcalines AA de la marca Basics que Amazon té a la venda per 10,51 euros. Un producte que té una puntuació de 4,6 estrelles sobre 5 a Amazon basada en ni més ni menys que 44.262 valoracions. I gràcies a ell tardaràs molt a quedar-te sense piles.

Piles Basics1
Piles Basics1

Pots comprar-les ara mateix a Amazon

Aquestes piles de Basics a la venda a Amazon són d'alt rendiment. Això fa que siguin ideals per als dispositius que utilitzem diàriament. Venen presentades en un envàs de plàstic reciclable. I no contenen metalls nocius com a cadmi, plom o mercuri.

Ideals per a qualsevol dispositiu i amb descomptes de fins al 10%

Així mateix, aquestes piles han estat sotmeses a diferents proves que garanteixen que no hi ha risc de fugues, així com una vida útil de 5 anys. I segons el fabricant són aptes per a llums de càmping, llums auxiliars i d'emergència, enregistradores de so, sistemes d'alarma, joguines amb control remot, ràdios, reproductors de CD, megàfons i equips mèdics.

Unes piles que, com dèiem, venen en paquets de 40 unitats a un preu de 10,51 euros a Amazon. A més, el web de vendes online anuncia un descompte del 5% si compres quatre paquets que pot ser del 10% si les converteixes en una compra recurrent. I si ets membre d'Amazon Prime, les rebràs a casa sense despeses d'enviament.

Pots comprar-les ara mateix a Amazon