Els acceleradors del bronzejat són un complement bàsic si volem cuidar la nostra pell aconseguint un to daurat natural sense necessitat de passar llargues hores al sol. El bronzejat ens durarà més i s'intensificarà exposant-nos un menor temps als perills per a la nostra pell que es desprenen dels raigs del sol. De la mateixa manera que un bon protector solar és un bàsic a l'hora de sortir de casa a l'estiu, també ho serà l'accelerador de bronzejat.

Un bronzejat segur que a més sigui capaç de perllongar el bronzejat, resistent a l'aigua i hidrati la pell com una crema d'alta gamma, és el que trobarem en aquests productes. Els acceleradors del bronzejat s'adapten a les nostres necessitats, en crema, mousse o oli, depenent del tipus de pell i el temps d'exposició al sol escollirem entre l'àmplia gamma a la nostra disposició.

Quin accelerador del bronzejat comprar

Els potenciadors del bronzejat són productes creats específicament per augmentar la producció de melanina aconseguint un to de pell daurat sense necessitat d'exposar-se a llargues jornades de sol. No només és una qüestió de temps, sinó també de salut. Aquest tipus de productes protegeixen la pell de les agressions del sol i són capaços d'aconseguir el seu objectiu hidratant la pell. Potenciar la bellesa natural a través del bronzejat és possible triant l'accelerador que s'adapti a la pell, tenint en compte l'edat, el tipus d'exposició al sol i el color que es desitja aconseguir.

Australian Gold Intensifier Dry un dels acceleradors del bronzejat més eficaços

Es recomana usar aquest accelerador del bronzejat amb un factor de protecció adequat per a cada tipus de pell, d'aquesta manera s'aconseguirà el resultat desitjat. La pell irritada no serà u problema, només obtindràs un to daurat natural és el que ens ofereix Australian Gold amb aquest producte. És un oli amb la qual cosa hem d'aplicar-lo amb cura, especialment davant una pell greix. El millor d'aquesta textura és que penetra perfectament a la pell aconseguint un bronzejat segur.

Comprar

1 Australian Gold

Dph Bronc Babaria Gelat Pastanaga és un accelerador de l'bronzejat natural

Elaborat amb productes naturals aquest accelerador del bronzejat és un dels que cada estiu triomfa. La pastanaga és un ingredient bàsic per a totes les amanides que ens permetrà a més de cuidar-nos per dins, obtenir un bronzejat segur gràcies a aquesta crema que s'aplica fàcilment de forma uniforme per cara i cos. L'olor destaca i es tracta d'un producte que no és gras, perfecte per a tota mena de pell.

Comprar

2 Acelerador del bronceado babaria

Montibello Mousse Acceleradora de l'bronzejat és ideal per als raigs UVA

Els raigs UVA és una forma d'aconseguir un bronzejat segur, per poder accelerar Montibello té una fórmula que ha conquistat a mig món. El format tipus mousse permet una ràpida aplicació, la textura és d'allò més suau i el resultat val la pena. En cas de necessitar lluir una pell bonica per a un acte oficial o voler preparar abans d'iniciar els dies de platja, és una de les millors opcions disponibles i accessibles. La qualitat i els resultats van de la mà d'un preu d'allò més ajustat.

Comprar

3 Montibello Mousse Aceleradora del bronceado

Uresim Accelerador Bronzejat SPF30 protegeix la pell i la bronzeja ràpidament

Aquest accelerador del bronzejat de Uresim està especialment indicat per a aquelles pells més sensibles. Les que necessiten una protecció extra i desitgen obtenir un to daurat natural. No sempre és fàcil aconseguir-ho, però gràcies a aquest accelerador que a més de bronzejar ràpidament evita les vermellors i el resultat és increïble. Val la pena la inversió en un producte d'aquest tipus que augmenta la producció de melanina de forma natural, en tractar-se d'un oli de pastanaga. No greixa la pell i s'aplica en esprai de manera uniforme per tot el cos.

Comprar

4 Uresim acelarador del bonceado

Piz Buin és un protector solar i accelerador del bronzejat impressionant

Aquest dos en un ens servirà de protector solar amb una SPF 15 recomanable per a pells sensibles. Aquest accelerador de bronzejat protegeix la pell dels raigs solar i a més permet que la pell acabi tenint el to natural desitjat. Hidratarà la pell de forma extraordinària i aconseguirà l'acabat que busquem en aquest tipus de productes. Augmenta fins a un 70% l'efecte del bronzejat i, a més, aconseguirà que ens duri més. És de ràpida absorció i textura suau perfecta per a tota mena de pells.

Comprar

5 Piz Buin

Per a què serveix un accelerador del bronzejat

Un accelerador de bronzejat aconsegueix maximitzar els efectes de el sol, sense necessitat d'exposar-se de manera continuada. El bronzejat és capaç de durar més temps, protegirà la pell de forma natural i a més aconseguirà l'acabat perfecte. Una pell daurada sense necessitat de passar llargues hores a el sol i que, a més, durarà més. Un producte imprescindible en un estiu en el qual el temps serà or.

Com aplicar l'accelerador del bronzejat

Depenent de la textura de l'accelerador del bronzejat i de la manera d'aplicació podem posar-ho d'una manera o d'una altra. Sigui tipus mousse que podem aplicar en moviments circulars, un esprai que amb prou feines necessitarà res més o un oli que haurem estès de manera uniforme, sobre la pell neta s'absorbirà molt millor.

Com triar un bon accelerador del bronzejat

Existeixen una gran varietat d'acceleradors del bronzejat per poder triar el que millor s'adapti a la nostra pell. La capacitat per hidratar la nostra pell, la forma en què s'aplica, la composició natural, si disposa de protector solar o no, són variables a tenir en compte. Cada pell té unes necessitats que han de marcar aquesta elecció. Tots els acceleradors del bronzejat són recomanables, ja que evitaran l'exposició al sol, un dels grans enemics de les arrugues i les taques. Evitar les cremades que poden tenir conseqüències de llarg termini, tenir cura de la pell al màxim, és possible amb un bon accelerador del bronzejat de qualitat.