S'apropa l'hivern i mai no és massa primerenc per preparar l'armari i gaudir d'aquesta meravellosa temporada. Encara que ja diverses firmes de moda compten amb peces per a aquesta època de l'any, hem topat amb una que ens ha encantat: es tracta d'un abric de tota la vida de les senyores de classe alta. És a Zara per un preu assequible. Zara ha meravellat tots llançant el seu nou abric doble faç amb llana ZW Collection. Aquesta peça, confeccionada a teixida doble faç amb barreja de llana, és una peça elegant i versàtil que és perfecta per a l'hivern.

Abric de Zara
Abric de Zara

La peça té un estil clàssic i sofisticat, amb un coll encavalca d'osca i mànigues llargues. Les butxaques amb solapa en el davanter aporten un toc funcional i pràctic. El teixit de llana és suau i càlid, la qual cosa ho converteix en una opció perfecta per als dies freds. A més, està disponible a les talles XS-S i M-L; un reflex que prova perfectament a la majoria dels tipus de cos. D'altra banda, el color torrat és l'únic disponible.

L'abric de les dones de classe alta

L'abric de les senyores de classe alta és un clàssic de la moda que ha arribat a Zara per a totes les butxaques. Aquesta peça es convertirà en la favorita de moltes durant la temporada més freda de l'any. Fins fa poc, aquest tipus d'abrics només estaven disponibles en marques de luxe, amb preus que podien superar els 1.000 euros. Tanmateix, Zara ha decidit llançar la seva pròpia versió d'aquest abric, amb un preu molt més assequible: 109 euros. Aquesta notícia ha estat rebuda amb gran entusiasme per les fanàtiques de la moda i l'estil que ja es preparen per a l'hivern i que ara poden tenir un abric de luxe sense necessitat de gastar una fortuna.

Abric doble faç en la moda

Aquesta peça clàssica ha estat popular durant dècades. Es caracteritza per tenir dos costats diferents, un per fora i un altre per dins. El costat exterior sol ser més resistent i durador, mentre que el costat interior és més suau i càlid. Els abrics doble faç són una excel·lent opció per a l'hivern, ja que ofereixen una bona protecció contra el fred. També són molt versàtils i poden combinar-se amb una varietat de peces.

En la moda, aquests models es poden trobar en una varietat d'estils, des dels clàssics abrics de llana fins als abrics de cuir. També es poden trobar en una varietat de colors i estampats. En els últims anys, els abrics doble faç han guanyat popularitat entre les marques de moda de luxe. Aquestes marques ofereixen uns dissenys confeccionats amb materials d'alta qualitat i amb dissenys exclusius. Tanmateix, l'abric doble faç també és una opció assequible. Es pot trobar en una varietat de marques de moda de gamma mitjana i baixa, tal com passa amb la nova proposta de Zara, que pots adquirir-ho per molts menys diners respecte a una firma d'Alta Costura.