La depilació s'ha convertit en una cosa bàsica en la cura personal de moltes persones. Homes i dones recorren a aquest tractament per lluir un millor aspecte sovint. I per a això existeixen diferents processos. Alguns d'ells com la cera són dolorosos. Mentre que anar a un centre d'estètica sol costar bastants diners.

Una sèrie d'inconvenients que podràs evitar amb un dels productes més venuts d'Amazon. I és que amb aquest dispositiu aconseguiràs resultats ràpids, eficaços i duradors. I quan comencin a desaparèixer només hauràs de realitzar un manteniment periòdic.

Estem parlant del dispositiu de depilació Lumea IPL Advanced de Philips. Amb ell la depilació passarà a ser una cosa ràpida i indolora, i que amb prou feines ocuparà temps a la teva agenda diària.

Dispositivo de depilación Lumea IPL Advanced de Philips2
Dispositiu de depilació Lumea IPL Advanced de Philips / Amazon

Pots comprar-lo ara mateix a Amazon

Amb aquesta depiladora de Philips aconseguiràs els millors resultats en temps rècord

Aquest dispositiu té una puntuació de 4,4 estrelles sobre cinc a Amazon basada en 2.402 valoracions en el moment d'escriure aquestes línies. I és el tercer producte més venut en la categoria de 'Sistemes de depilació de llum polsada'. I a tot això se suma un descompte del 34%. Així, de pagar els 399,99 euros que costa normalment, només hauràs d'abonar 263,99 € per gaudir de les seves bondats.

Aquest dispositiu de Philips aconsegueix una depilació eficaç i evita que el borrissol aparegui en els tres mesos següents. El fabricant garanteix la desaparició del 85% del borrissol en només tres sessions. I només necessitaràs una sessió cada dues setmanes durant les sis primeres setmanes per aconseguir els millors resultats. Després només necessitaràs un manteniment d'una vegada al mes.

Aquesta depilatòria rebaixada a Amazon ofereix fins a cinc ajustaments d'intensitat de la llum perquè l'adaptis a les teves necessitats. A més, Lumea ofereix una aplicació gratuïta per aconseguir el millor assessorament en les teves sessions.

Dispositiu de depilació Lumea IPL Advanced de Philips
Dispositiu de depilació Lumea IPL Advanced de Philips / Amazon

Sistema eficaç i molt segur rebaixat en un 34%

En cada compra d'aquesta depilatòria trobaràs dos accessoris, un per al cos i un altre per a la cara. En ambdós casos tens la garantia d'aconseguir la màxima velocitat i precisió. Mentre que el de la cara compta amb un filtre de llum integrat per a la seguretat més gran. A més, també inclou una funda i un llapis tallador Satin Compact.

Tal com anuncia el fabricant, aquest producte ha estat provat en més de 3.000 dones i ha estat desenvolupat per experts en dermatologia per aconseguir el millor disseny i la millor tecnologia per aconseguir uns resultats excel·lents.

Recorda, podràs aconseguir aquesta depilatòria de Philips a Amazon a un preu rebaixat de 263,99 euros. A més, entra dins de les opcions amb enviament de franc al domicili per a membres d'Amazon Prime.

Pots comprar-lo ara mateix a Amazon