Els autobronzejadors són una alternativa a passar hores i hores al sol, una forma saludable d'aconseguir una pell bonica i hidratada. Els raigs de sol poden assecar massa la pell o fer-la malbé sense una correcta protecció. Abans d'iniciar les vacances o passar més temps a l'exterior es recomana fer ús d'un bon autobronzejador, especialment si tenim la pell molt blanca. Aquest tipus de cremes estan especialment dissenyades per cara i cos, atesa la perfecció a les necessitats de cada part. La cara sol tenir un to superior en estar més exposada al sol, mentre que el cos porta mesos amagat i no està tan exposat com la cara. Cuidar el màxim la pell de tot el cos és la raó de ser d'aquests autobronzejadors.

Com s'aplica l'autobronzejador correctament

La manera d'aplicar correctament l'autobronzejador marcarà l'èxit d'aquest procés. La pell brillant, hidratada i bruna que desitgem serà més fàcil d'aconseguir seguint aquests passos.

  1. Depila la zona amb temps. Un dels grans errors que es cometen sense adonar-se no preparar la pell amb antelació.
  2. Renta i exfolia la zona abans d'aplicar l'autobronzejador, d'aquesta manera aconseguiràs el to uniforme i potenciares l'efecte d'aquest producte.
  3. Hidrata la pell. El paper en blanc sobre el qual aplicar l'autobronzejador ha d'estar cuida’t al màxim.
  4. Mai tinguis pressa. Aplica l'autobronzejador per tot el cos de manera uniforme, pren el temps que necessitis i sé constant.

Els millors autobronzejadors de to natural i fàcils d'aplicar

A l'hora de triar els millors autobronzejadors de to natural i fàcils d'aplicar hem de tenir en compte una sèrie de factors. La qualitat i el preu marcaran la diferència i acabaran sent les claus principals de la nostra elecció, pren nota de com donar-li color a la teva pell i protegir-la del sol amb aquests productes.

St Moriz Crema autobronzejadora SPF30 175ml

Aquest autobronzejador st tropez és un dels que més es ven, el seu secret és la gran varietat de tons que aconsegueix, a més de la protecció extra que ofereix. Aquest autobronzejador compta a més amb protecció solar, és perfecte per hidratar la pell mentre comença a agafar color. Un primer pas imprescindible perquè aquest estiu 2021 per lluir la pell que veiem a les revistes davant de l'espill. Aconseguiràs un aspecte d'estrella de cinema o influencer per 17,99 euros.

Comprar

 

1 St. Moriz Crema Autobronceadora

St Moriz Mousse Autobroncejador d'efecte ràpid 200ml

Vols bronzejar a la màxima velocitat possible, si la resposta és afirmativa, fes-te amb aquest producte de St Moriz. És el que fan servir la gran majoria de famoses que veiem lluir una pell bronzejada durant tot l'any. A la velocitat de la llum aconseguirem una pell que semblarà torrada pel sol del Carib sense moure'ns de casa. El fet que sigui tipus mousse fa que s'estengui a la perfecció per tot el cos. És un bon bàsic que no podem deixar escapar aquest estiu, per 13,78 euros.

Comprar

 

2 St Moriz Mousse Autobronceador d'efecte ràpid

Addition Concentré Eclat Corps

Clarins és una marca especialista en la cura de la pell de tot el cos i el maquillatge. Un producte d'alta qualitat com aquest autobronzejador és un bàsic per començar l'estiu amb bon peu. Aquestes gotetes d'autobronzejador, barrejades amb la crema que fem servir diàriament, li donaran a la nostra pell la hidratació i el to que busquem. Amb un sol gest aconseguirem brillar amb llum pròpia aquest estiu tan especial. Aquest enriquit amb àloe vera i val només 42 euros.

Comprar

 

3 Clarins autobronzejador corporal

Oenobiol Fluid Autobroncejador 100ml

El bronzejat regular i natural que busques ho aconseguiràs amb aquest producte. Oenobiol és una de les millors opcions si vols estalviar temps, esforços i recursos per lluir una pell perfecta aquest estiu. L'autobronzejador Oenobiol permet una ràpida i fàcil aplicació del producte sobre la pell, conté, a més, ingredients nutritius per a una pell suau, hidratada i confortable. Un extra de bellesa que podem portar el primer dia de platja és resistent a l'aigua.

Comprar

 

4 Oenobiol Fluido Autobronceador

Mousse autobronzejadora Natural Bronzer amb aigua de coco hidratant Garnier Delial

L'olor d'aquest autobronzejador de Garnier ens traslladarà a una illa enmig del pacífic, en un resort paradisíac. El coco és el protagonista d'una mousse que s'aplica perfectament sobretot el coco. Un plus d'hidratació barrejat amb una aroma amb el que serà un plaer sortir de casa és el que totes busquem en un producte d'aquestes característiques. Garnier és una de les millors marques per a la cura de la pell i el cabell. Elaborat amb ingredients naturals aquest autobronzejador cuidarà la nostra pell, mentre li dona el to que necessita.

Comprar

 

5 Garnier Delial Mousse autobronzejadora

Photoderm Compact És clar SPF50 + UVA24 Bioderma

Aquests pols ens permetran lluir un to perfecte mentre cuidem la nostra pell. Bioderma té un autobronzejador per la cara que cuida aquesta part tan important, la carta de presentació que tenim de forma eficaç. Un factor de protecció elevat que a més protegeix dels efectes nocius del sol. El maquillatge juga un paper important a l'hora de bronzejar de forma natural el nostre rostre. Aquests productes ens donaran color mentre ens protegeixen del sol. Per un preu de gairebé 18 euros tindrem la base perfecta d'un autobronzejat de luxe.

Comprar

 

6 Bioderma Photoderm Compact Claro

Bronzejador de rostre Infinite Bronze SPF6 Lancaster

Lancaster és una de les marques per excel·lència de la cura de la pell i la bellesa que ens ofereix un autobronzejador específic per la cara. Aquesta part del cos és la que cobrarà protagonista aquests dies en què el sol incidís directament sobre ella. Fer servir un bronzejador només per la cara mentre extremem les precaucions per no rebre l'impacte és imprescindible. Les ulleres i el barret podran protegir-los de qualsevol agressió externa, tot i que un bon bronzejador és indispensable. Aquest producte de Lancaster és apte per les pells més delicades que cobraran protagonisme gràcies a un to uniforme fàcil d'aconseguir amb aquest autobronzejador Lancaster.

Comprar

 

7 Lancaster Bronceador de rostre Infinite Bronze