Són molts els que són addictes a tenir ampolles de vi a l'interior de les seves cases, però no parlem de tenir una o dues ampolles, sinó més de cinc. És en aquests casos quan una vinoteca no vindria per a gens malament i és per això que volem parlar de les 5 vinoteques que són tendència a Amazon.

Aquestes vinoteques són perfectes per guardar tota mena d'ampolles de vi sense cap problema, però el millor sense cap dubte és que cada vinoteca té un aspecte que el farà combinar a la perfecció amb els teus espais sense cap problema.

Aquestes són les vinoteques que no pots deixar passar per alt a Amazon

La primera de la que parlarem és d'una vinoteca de Klarstein amb una capacitat per a 12 ampolles. Funciona a tall de nevera amb una zona de refrigeració i també serveix com a expositora. És genial pel seu estil i perquè també té una pantalla LCD que mostra la temperatura.

Klarstein
Klarstein

La que està en quarta posició és de la marca Candy i porta per nom DiVino, una vinoteca amb una àmplia capacitat de 121 L, la qual cosa és una barbaritat ja que permet emmagatzemar fins a 41 ampolles. Té tractament anti UV i també compressor antivibracions, el que el fa ser una bona vinoteca.

La tercera vinoteca més popular dins d'Amazon pel molt que es ven és una de Taurus amb un aspecte molt atractiu i ideal per a tota mena de cuines o mini bars. Té capacitat per a 12 ampolles i compta al seu interior amb una llum suau.

Taurus
Taurus

La segona d'aquesta llista és de Cecotec i es diu GrandSommelier 24000, aquesta vinoteca és potser la més equilibrada quant a disseny i capacitat, doncs es veu molt bé i té una capacitat de 24 ampolles.

Klarstein torna a aparèixer en la llista per dominar, aquesta vegada amb la seva vinoteca de 16 ampolles de capacitat. Té un aspecte molt atractiu amb un color negre que li fa anar bé amb gairebé tot, alhora, té un eficiència energètica molt bona, així que aprofita-la.

Klarstein
Klarstein