Amb aquest vestit de Bershka pots conquerir qualsevol celebració especial i sense haver de renunciar a la frescor i comoditat. Un disseny amb tirants fins que s'acoblen a les espatlles amb delicadesa, de caiguda natural en la part davantera i plecs en el teixit que ho són tot.

Dos colors i un estil per a aquest vestit de Bershka

Aquest és un d'aquests vestits de Bershka que s'adapten a la figura amb molta elegància i a més aposten per la frescor, sent perfecte per a les temporades de l'any on les temperatures són mes altes.

El seu disseny és delicat i elegant, amb aquests tirants fins a les espatlles que no deixen marques molestes ni pressions. L'escot compta amb lleuger disseny de cor i ve acompanyat d'un efecte drapat en la part davantera, que agrega un toc de folgança i caiguda en plecs que és tot un encert.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a Bershka

Vestit de Bershka
Vestit de Bershka

El disseny s'ajusta automàticament a la cintura, amb efecte emmotllador i fent que aquesta llui estreta en tot moment. També amb plecs delicats en aquesta zona i que venen donats a més per la lleugeresa del teixit.

S'acobla a la figura amb molta delicadesa i elegància, doncs aquest vestit es manté ajustat també als malucs per aconseguir un efecte de corbes que t'encantarà i et resultarà molt afavoridor.

La faldilla segueix el disseny tub i s'estén per sota dels turmells, acabant en un sota recte i amb moviment propi del teixit perquè caminis amb molta elegància. És un vestit d'acabat llis i amb costures en els laterals per al millor dels ajustaments.

Un detall a ressaltar és la seva obertura en el baix posterior, que aporta també frescor i et permetrà caminar amb més elegància. S'ha confeccionat principalment en polièster i es combina amb elastà per aconseguir un millor acoblament a la figura.

El color disponible és el negre i és un vestit que pots aconseguir des de ja per 25,99 euros. Les talles en els que pots trobar aquest vestit ara mateix van des de la XS fins a la L.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a Bershka