Les més elegants i atrevides no han pogut ignorar el nou vestit de Stradivarius, que a més de combinar molt bé amb la temporada, s'acobla a totes les figures amb delicadesa, gràcies al seu teixit de tul.

Stradivarius torna a estar en tendència

És un dels vestits de la temporada i de la marca, doncs és el primer que busquen les amants de la moda a la seva secció d'estiu. Estem parlant d'un vestit de tirants fins i amb disseny llarg, perfecte per a qualsevol ocasió en la temporada de sol. El seu disseny compta amb un escot lleugerament arrodonit, i amb vora de rivet marcat que li permet acoblar-se amb delicadesa al teu bust, i conservant l'elegància en tot moment. Un disseny que es manté cenyit i aporta bona subjecció.

Vestit d'Stradivarius
Vestit d'Stradivarius

Alhora, aquest disseny es manté ajustat als malucs, amb un estil delicat, i fent que la teva figura llui estreta en qualsevol moment. Cau amb delicadesa als teus malucs gràcies al teixit tul i es mou mentre camines, per crear un efecte molt més fresc. Aquest disseny té molt bé llarg, amb una faldilla que s'estén fins als turmells amb baix recte per aconseguir una vora delicada i encantadora, que voldràs portar amb diferents tipus de calçat. L'acabat del teixit és semitransparent, per aconseguir el millor dels efectes amb l'estampat degradat en morat, que acaba d'agregar-li tot l'estil perquè triomfis durant aquesta temporada amb aquest vestit de Stradivarius.

El teixit a més de lluir molt bé i agregar moviment, té un acabat agradable al tacte a què no pots resistir-te, combinat principalment amb polièster i elastà per aconseguir el millor dels efectes. Les talles per elegir són bastant variades, sent un disseny que pots aconseguir des de la XS fins a la XL, i que combina amb els teus millors estils. Quant al preu, podem avançar-te que és un vestit que es troba disponible des de ja per un preu de 22,99 euros.