Les sabates són una d'aquelles coses que són més difícils de guardar. La seva forma i la seva mida fan que sigui complicat organitzar-los i optimitzar-ne l'espai. És per això que Leroy Merlin té 10 sabaters que ens faran la vida més fàcil.

zapatero leroy merlin 1

Si no tens espai dins l'armari, és molt recomanable aprofitar la part inferior del llit. Aquesta mena de capsa amb cremallera ens permet guardar les nostres sabates sota el somier i això aprofitar cada centímetre de la nostra habitació. Amb la cremallera es pot tancar per evitar que s'hi acumuli la pols i només costa 5,99 euros.

zapatero leroy merlin 2

Per un armari alt comptem amb un sistema vertical amb nou prestatges, que disposa d'una barra amb cinta auto adherent. La mida és de 30 x 15 x 128 centímetres, quelcom que permet aprofitar molt bé l'espai dins del moble i evitar treure lloc a la roba. El preu és de 9,99 euros.

zapatero leroy merlin 3

Amb prou espai a l'habitació pot resultar molt útil aquesta mena de moble de tela, més petit que un armari amb una mida de 60 x 90 x 35 centímetres. Es pot moure com un vulgui, té capacitat per quinze sabates i només costa 14,49 euros.

zapatero leroy merlin 4

Amb un estil molt minimalista, aquest sabater extensible té capacitat per vuit parells de sabates. Està fabricat amb fusta i una barra d'acer negra. Es pot ajustar de la manera que més convingui, amb un espai disponible d'entre 55 i 75 centímetres. Costa 18,69 euros.

zapatero leroy merlin 5

Aquest sabater de fusta de pi és ben maco i queda molt bé a qualsevol banda. En pots comprar més d'un per acumular-los un sobre l'altre i tenir una capacitat gairebé infinita. El seu muntatge és molt fàcil i ràpid, ja que no calen eines. La fusta compta amb un segell que certifica que la fusta és de boscos gestionats de manera sostenible i el preu del producte és de 20,69 euros. La mida és de 30 x 75 x 25,9 centímetres.FOTO 6

zapatero leroy merlin 6

Aquest sabater té un estil molt actual, fabricat amb metall gris obscur que té tres alçades per mantenir l'ordre de les teves sabates. La mida és de 90 x 55 x 35 centímetres i costa 22,99 euros.

zapatero leroy merlin 7

Amb aquest disseny, aquest moble encaixa sense problemes a qualsevol llar. Pot guardar entre vuit i dotze parells de sabates, té dos calaixos abatibles i guies de plàstic. Mesura 50 x 76 x 22 centímetres i costa 25,99 euros.

zapatero leroy merlin 8

Aquest sabater és més personal, amb un toc 'urbà' que combina amb estils més cridaners. És de plàstic i té capacitat per nou parells de sabates. Té tots els accessoris, costa 59,99 euros i mesura 51 x 118 x 17 centímetres.

zapatero leroy merlin 9

Pensar en vertical permet estalviar espai en les habitacions petites. Aquest sabater alt és ideal per situacions com aquesta. Està fabricat en fusta amb un mirall. Té fixacions, accessoris i un tirador de metall que permet accedir a l'interior de manera molt còmoda. És sostenible i respectuós amb el medi ambient i costa 96,99 euros. La mesura és de 55 x 180 x 22 centímetres.

zapatero leroy merlin 10

Finalment trobem aquest sabater amb capacitat per 28 parells de sabates. Sí, 28. És de fusta de pi, de color blanc i amb una mida de 80 x 130 x 35 centímetres. Costa 175 euros.