Les rebaixes han arribat i estan arrasant en vendes. Els descomptes d'hivern són els més desitjats. Les peces d'abric són un indispensable dels mesos de més fred. Mai no pot faltar un abric, una jaqueta i un jersei de punt. És moment d'aconseguir aquestes peces que hem desitjat aquests últims mesos però que ens semblaven una mica cares. Ara estan a un preu únic.

vestit estampat de flors

Vestit de flors de Springfield

Els vestits també s'utilitzen a l'hivern

En la nostra recerca per les botigues de les principals marques 'low cost' ens hem aturat a Springfield on hem topat amb un apassionant vestit. Sí, aquesta peça que tant t'agrada, però no et sols posar en aquests mesos perquè creus que és massa estiuenca. Per a res. El vestit es pot utilitzar els 365 dies de l'any. Això sí, en aquests mesos serà millor abrigar-se. Només el podràs lluir en interiors. Son genials amb unes botes de canya alta.

Springfield, com moltes altres marques, han decidit posar-li color a l'hivern amb peces alegres. Aquest vestit compta amb estampat de flors. Podràs allargar l'ús de la peça fins a l'estiu. És un bàsic imprescindible per al teu armari, molt fàcil de combinar.

El més fort d'aquest vestit és el seu preu, rebaixat fins al 70%. Podràs aconseguir aquesta peça per només 10 euros. Suma't ja a les tendències prairie dress, disponible en totes les talles.