Les baixes temperatures comencen a notar-se. Ens trobem en l'equador de l'hivern i ja hi ha qui parla d'una possible segona Filomena. Millor que no ens agafi sense la roba adequada al nostre armari. Els abrics són les peces més buscades de la temporada, així com els jerseis de punt. També són les peces més cares de les principals marques 'low cost', però ara que estan en rebaixes podem aprofitar l'ocasió d'aconseguir-ne un a molt bon preu.

Nosaltres hem confiat en Springfield on hem trobat els millors preus i les últimes tendències. Sí, els abrics també segueixen l'últim crit en moda. Busquem una peça que ens protegeixi del fred, una cosa primordial. Important que sigui llarg per a que no entri res d'aire.

Abrigo London Springfield

Abric Springfield

Així és l'abric de Springfield

L'abric més demandat aquesta temporada és l'estil London. Ens recorda a una gavardina i és un dels més elegants del mercat. "Abric llarg amb coll amb solapa, dues butxaques amb solapa, amb una butxaca de viu a l'altura del pit, amb doble botonadura i amb obertura a l'esquena. Conté llana", ens detalla la firma. Està disponible de la talla 34 a la 42. I amb una important rebaixa, dels seus 99,99 euros inicials a 49,99 euros, un 50% de descompte.

Disponible en una tonalitat grisenca. És una peça perfecta per anar a l'oficina. Sempre elegants, però informals.